Más kismamának is bekeményedik a hasa szex után? Nekem olyan mint a kő! Félek, hogy valami bajom lesz! Tehetek valamit, hogy ne keményedjen?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 17:49
1/6 anonim válasza:
Beszélj a dokiddal Ő mit szól hozzá.Az orgazmus méhösszehúzódással jár,ami idő előtt nem túl jó.
2/6 anonim válasza:
Igen és nem lett tőle eddig semmi bajom.
39 hetes
3/6 anonim válasza:
Igen,orgazmus utan en is kemenyedek.Eddig meg nem volt semmi gond.Dokim is csak annyit mondott ha nincs verzes akkor nincs semmi baj.Nyugi!:)
Kerdezd meg te is a dokidat.
Jo babavarast.22 heteske
4/6 anonim válasza:
Szia, nekem az orgazmus nélküli együttléttől is keményedett a hasam, fájt is. Csak akkor nem, amikor megszakításosan csináltuk, ha más nem próbáljátok ki úgy, nálunk bevált. Lehet semmi baj nincsen a keményedéstől, de nekem nagyon rossz volt.Üdv: 27 hetes km
5/6 anonim válasza:
Ha pár perc után elmúlik akkor nincs gon,teljesen természetes,nekem is mindig kemény utána.29hetes
6/6 anonim válasza:
Nekem is keményedett, baj nem lesz ha elmúlik rá kb 15 percre és nem vérzel.De kérdezz azért rá a dokidra.32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!