Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél szex?

Terhességnél szex?

Figyelt kérdés
Hány hónapos korig lehet? És mehet védelem nélkül?
2011. nov. 17. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Meddig? Azt mondják a kiírt idő előtt 6 héttel már ne nagyon, de pl. az inuitoknál szokás a mindenórás asszonnyal szeretkezni, mert az orgazmus oxitocint szabadít fel a szervezetben, és könnyebben megindul a szülés!

A terhesség eleve kizárja (embereknél) az újbóli teherbe esést, ha a partnerek egészségesek, akkor gumi se kell.

2011. nov. 17. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi végig szerelmeskedtünk a párommal, mert nem volt semmi bajom.Vannak kizáró tényezők, de szerencsére nem ismerem őket.

Lehet védekezés nélkül, de figyelni kell, mert az ondó beindíthatja a szülést!

Az orgazmus pedig a babának is jót tesz! :)

2011. nov. 17. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
ondó beindíthatja? mármint gondolom akkor ha már közel vagyok az időponthoz, de miért?
2011. nov. 17. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A posztragladin nevű hormon miatt, ez felpuhítja a méhnyakat. Mindez csak akkor indítja meg, ha a baba is készen áll. Mi végig szeretkeztünk, az utolsó napokban "orvosi utasításra", mert nem siettek megszületni a lányok.
2011. nov. 18. 05:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi a legelejétől a 35. hétig el voltunk tiltva!Mikor a lányunk odabent elérte a 3 kilót!:)Akkor engedélyt kaptunk!

Szóval a 35. héttől mi minden nap szeretkeztünk!Aznap nme amikor végül a szülés beindult!39+4 voltam mikor reggel megszületett!

2011. nov. 18. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
egészséges terhességnél semmi nem tilos, mindent szabad ami mindkettőtöknek jól esik! mi rendszeresen szeretkeztünk az első terhességem alatt is, szülés elött 2nappal még együtt voltunk. most 26hetes vagyok, s bár ritkábban mint anno, de igy is hetente azért biztos együtt vagyunk.:) védekezés nélkül lehet ilyenkor igen, bár én az utolsó 1hónapban kértem a párom h óvszerrel csináljuk, nehogy a finishben véletlenül is összeszedjek bármi kis fertőzést.
2011. nov. 18. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!