Mennyire normális egy 4 hetes terhességnél, ha szex után enyhén rózsaszines a cucc ami kiürül? Már mint a kiskatonák.
12. hétig én kerülném a szexet. Legalábbis a hagyományosat :)
Védekezni (óvszerrel) pedig muszáj, mert a spermák bekavarhatnak.
Elképzelhető, hogy hámsérülés okozza a rózsaszín elszíneződést, ugyanis terhesség alatt a méhszáj és a hüvely is vérrel telítettebb, mint egyébként, így könnyebben sérül.
Alapvetően nem kell kerülni egészséges lefolyású terhesség alatt kerülni a szexet, függetlenül attól, hogy melyik trimeszterben is van a kismama. Óvszert sem kell használni ilyenkor, ugyanis a babát a magzatburok védi, amíg az nincs megrepedve, addig nem juthatnak fel közvetlenül hozzá fertőzések.
Viszont terhesség alatt még a legapróbb vérzés, rózsaszínes folyás sem tekinthető normálisnak, úgyhogy én a helyedben beszélnék erről egy orvossal, de valószínűleg teljesen ártalmatlan dologról van szó, ne ess kétségbe. De nézesd meg magad!
Szia!
Lehet, hogy durvábbak voltatok egy kicsit és azért!
Jobb lenne ha dokihoz mennél azzal az indokkal, hogy véreztél. Lehet keletkezett egy kis vérömleny ami majd vagy fel szívódik, vagy távozik. Ha távozik és te nem tudsz róla akkor te nagyon megijedsz, mert nem tudod mi az,így idegeskedsz és az idegeskedés nem jó...se neked se babónak!
Ezért ha elmész a dokihoz, ő megmondja mi van és akkor te megnyugszol! :D
Ezt a vérömlenyes dolgot csak azért írtam le, mert ez is lehet, de nem tutti! Nekem is pont ugyanez a dolog volt, csak én 8 hetes voltam akkor.
Szóval nyugi és go a doki!
Sok boldogságot!!!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Nektek is sok boldogságot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!