Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex közben olyan, mintha...

Szex közben olyan, mintha égne belül. Ez normális? Folyásom rendben.

Figyelt kérdés
14 heteske
2009. nov. 8. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem normális, nagyon nem!

És mi az hogy folyás rendben? Ha folyásod van, akkor nincs rendben valami, nézesd meg magad...

2009. nov. 8. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet,hogy valami baci vagy gomba.Mindenféleképpen doki lásson!Nekem is van folyásom(nem is kevés).A doki szerint amég nem viszket,nem büdi és nem ég addig nincs gáz.Terhesség alatt sokminden megváltozik igy a folyás mennyisége és szine is.33 hetes km.
2009. nov. 8. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, kenetet is vett és minden rendben. A szex elején ég csak. Gondolom akkor csak a megváltozott ph. Tuti semmi bajom.
2009. nov. 8. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg síkosítóval,nekünk az bevált!A dokim azt mondta,h belül nme vagyok olyan nedves,és ezért érzem ezt az égő érzést!Hátha nálatok is segít!38 hetes km
2009. nov. 9. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam. Nagyon köszi utolsó!!
2009. nov. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!