Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet a bajom és mit...

Mi lehet a bajom és mit tegyek (szex)?

Figyelt kérdés
A terhesség előtt átlagosan hetente 1x vagy 2x voltunk együtt, a terhesség alatt nem igazán ment..A szülés után nagyon fájt, de próbálkoztunk. Mostmár nem fáj, de egyszerűen semmi ingerenciám nincsen...:-( annyira semmi, hogy eszembe se jut (még önkielégítés szinten sem)...Azért ide írtam a kérdést, mert talán összefügghet a szoptatós hormonokkal?! A fiam egyéves most....Mi lehet a baj? Amúgy egy teljesen boldog házasságunk van, szeretjük egymást, nagyon jól kijövünk, a gyerkőc is életünk központja. Olyan mintha meghalt volna bennem, nem értem. Ha benne vagyunk, akkor sem élvezem annyira. Lent rendben vagyok, minden visszarendeződött, csak nekem nincsen vágyam...nagyon aggaszt ez és nem tudom mit tegyek, nem mehet ez így évekig, sajnálom szegény férjemet, aki egyébként teljesen türelmes és megértő..

2013. szept. 24. 21:46
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
25%

Hadd szóljak hozzá férfiként

A legtöbb nő szülésig a párját kényezteti

Szül. És minden megváltozik. A gyerek lesz az első. Ennyi

Nem azon jár a gyönyörű pofitok mögött az a cuki kis agyatok, hogy akivel vállaltátok a gyereket, pont úgy szereti ő is, gürizik, hogy mindent meg tudjatok venni.

Sajnáltatjátok magatokat, és azt hiszitek, a gyerek elé került a párotoknak.

Közben nem! Nem kellene! Ö a legnagyobb támaszotok, amikor nincs erőtök éjszaka felkelni, stb

És, ha ti előtérben tartjátok, mint régen, ő is nagyobb kedvvel segít.

Az meg, hogy magadhoz nyúlni sincs kedved, ugyan ennek a következménye

Nekünk van 3 gyerekünk. Sosem voltam hátrébb sorolva a gyerekektöl

A feleségem napi szinten nyúl magához, és van heti 3-4 közös akció is...

36F

2013. szept. 25. 22:06
 12/26 A kérdező kommentje:
egyáltalán nincsen hátrébb a férjem mint a gyerekem, ugyanúgy kap figyelmet mindkettő...merthogy nem csak szexben nyilvánul meg a figyelem, a szeretet. gondolod, hogy itt fárasztanám saját magamat, csakhogy önigazoljak? Nagyon tévedsz azokban, amiket írsz, ugyanis azok a nők, akik hasonló cipőben járnak nem saját választásukból vannak ebben a helyzetben...örülök, hogy nálatok ez nem jelentett gondot, ez legalább olyan szerencse, mint akinél mindig alszik a gyerek! ha esetleg pár év múlva potencia gondod lesz, mert sajnos előfordulhat, és hiába bűvölöd a kigyódat nem áll fel, akkor emlékezz erre a hozzászólásodra! hogy vannak dolgok, amiket nagyon szeretnél, de a tested másképp reagál...
2013. szept. 25. 22:24
 13/26 A kérdező kommentje:

mellesleg megnézném te hogyan állnád a nejed mellett a sarat, ha ez a helyzet másképp lenne...szerintem az első utad lenne félremenni, csakhogy megadd magadnak a figyelmet. persze feltételezem az egoisztikus, empátiamentes hozzászólásodból.

Hála a Jóistennek, a férjem mellettem áll ebben a helyzetben és meg fogjuk együtt oldani. Megnyugtat, hogy egy ilyen embert próbáló helyzetben is a Társam. Remélem ti is majd támaszai tudtok lenni egymásnak, amikor egészségügyi gondjaitok lesznek!

2013. szept. 25. 22:29
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Ebben teljesen igazad van kerdezo, meghat a stilus is erdekes volt a ferfi hozzaszolotol. Bar en nem szultem meg, de mar most elore latom, hogy akarmennyire is a testem nem fogja kivanni akkor is valamilyen modon ki fogom elegiteni a ferjem legalabb ket hetente egyszer, vagy jo esetben hetente. Annyi mindent tesz egy anya a gyerekeert, aki csak most erkezett az eletebe. De a ferfi az ott volt mar elotte, elobb volt a no es a ferfi egyutt mint hogy gyerekuk lett volna. Szoval annyi de annyi mindent teljes eletunket adjuk a gyereknek, akkor a ferj is megerdemli, hogy az osztoneit ne kelljen elfojtania, es sok honapon keresztul kelljen megtartoztatnia magat. En ha ferfi lennek elvarnam azert a felesegemtol hogy apoljon valamilyen szinten azert engem is. Meg azt se szeretnem hogy allandoan maszturbalnia kelljen mint egy 13 eves fiunak. Azert 3 5 6 honap rengeteg ido egy ferfinak noi erintes nelkul... En biztos idokozonkent atprogramoznam magam es ha tetszik ha nem, megtennem amit megkovetel a haza. :) Es most lehet durvat irok,de szerintem mindenki jatszotta mar el hogy mennyire elvezi a szexet, megha akkor eppen a hata kozepere sem kivanta, mert eppen gondok gyotortek, fajt a feje stb (gyerek elotti idokre gondolok) csak hogy megelelgedettseget okozzon a ferfinak, mert az akkor eppen nagyon vagyott a noi olelesre. El kell jatszani es ennyi. Plusz a ferfinak nem kell a nonek minden gondolatat tudnia. Szerintem tartsunk meg magunknak nemely erzesunket, nem kell hogy tudja pl hogy viszolygunk a szextol.
2013. szept. 26. 00:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát Kedves Utolsó nagyon fura dolgokat írsz. Nálam a megjátszás nem fér bele egy jól működő kapcsolatba. Két érett, egymást szerető, felnőtt embernek meg kell tudnia beszélnie ezeket a dolgokat. Másrészt meg ha a párom tényleg figyel rám szex közben, esélyem sincs semmit eljátszani.
2013. szept. 26. 01:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Férfi hozzászóló, neked meg csak annyit, hogy én azzal nem hencegnék, hogy a feleségem napi szinten nyúl magához, én meg csak heti 3-4-szer vagyok vele együtt. Nem bírod talán az iramot? Ha rendesen kielégítenéd a feleséged igényeit, nem lenne szüksége az önkielégítésre, maximim előjátékként...
2013. szept. 26. 01:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

A következő soraimhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy "Akinek nem inge, ne vegye magára!"

Ahj Istenem! Mikor fog már végre eljönni az a pillanat, amikor egy állítólag szellemileg érett felnőtt ember úgy képes tanácsot adni a másiknak, hogy nem minősíti le/degradálja minden egyes mondatával a másikat... :( ja igen, amikor elsajátítja az empátia képességét. Remélem tudjátok, hogy az empátia képessége nem függ a műveltségtől és az intelligenciától. Azt jelenti: Megértem a másik embert azáltal, hogy a helyzetébe illeszkedem. Eszerint az empátia értelmi tevékenység is...

A másik ember megértése (vagyis empátia) nélkül elképzelhetetlen a konfliktusok megoldása, társaink valódi szükségleteinek felderítése, kommunikációs mintáinak (így „szeretet-nyelvének”) megismerése, sőt az is, hogy a másik ember minket megértsen. Néhány hozzászólásból lehet következtetni, hogy valakiben nagyon kihaló félben van ez a beleérző képesség. Erre érzett rá Pál apostol, amikor missziói munkájáról így vall:

"Mindenkinek mindenné lettem, hogy mindenképpen megmentsek némelyeket."

(1Korinthus 9:22)

Tanácsadáskor nem magunkat kell "fényezni", hogy így meg úgy csinálnám és legfőképpen nem úgy, hogy éreztessük a másikkal, hogy mi mennyire "különbek és jobbak" vagyunk nála. Minden ember különböző, két egyén nem lehet 100%-ban egyforma...nem "működünk" egyformán. Gondoljatok bele, jelenlegi tudomány szerint nincs egyforma ujjlenyomat a világon!

Aki azt írta, hogy olykor megjátssza magát szex közben...elgondolkodott már azon a következő kérdéseken, hogy "Miből áll egy őszinte kapcsolat?!" vagy egy kis empátia kérdés: "Én hogy reagálnék arra, ha megtudnám, hogy a párom már nem kíván engem, és megjátssza a szexet?"

Ahogy itt ill. más párkapcsolati kérdéseknél olvasva a hozzászólásokat, összeteszem a két kezem, mert marha nagy szerencsém van a párommal. Már most 24 évesen nagyobb empátiával rendelkezik, mint a nála 20-30 évvel idősebb emberek többsége...

A kérdezőnek kitartást kívánok, és ha őszinte kapcsolatban éltek, ahogy írtad, akkor hipp-hopp túl fogtok jutni ezen is! :) Remek emberek lehettek a férjeddel együtt, és bizonyára a gyermekkel együtt is azok vagytok. :)

Igen-igen, több időt kellene kettesben töltenetek. Biztos akad olyan dolog a héten, ami nem szükségszerű "felesleges pótcselekvés" ha megvan, akkor azt próbáljátok meg kivonni az életetekből és több időtök lesz egymásra. Sosem fogom elfelejteni, hogy mennyire isteni volt az a hét, amikor tönkrement a routerem és nem volt netünk otthon :)eszméletlen mennyi időt el tud venni az embertől a felesleges oldalak böngészése...anélkül is lehet élni! ha napi szinten nem is sokat netezik az ember, pl 1 órát, akkor az egy egész hétre nézve szép kis óraszámot tud összehozni. :)

A legfőbb aranyszabály egy (bármilyen)kapcsolatban: "Megosztás,hallgatás,megértés,elfogadás" Tehát a kommunikáció. Mert ugye "néma gyermeknek anyja sem érti a szavát" ;) Sok sikert Nektek!

2013. szept. 26. 02:36
 18/26 A kérdező kommentje:
én is azt gondolom, hogy a megjátszásnak helye nincsen, és egyáltalában sem menne hisz a férjem látja rajta, ahogy írtam is az neki sem jön be. Erőt veszem magamon, hiszen azért is vagyok most itt, mert meg akarom oldani, és azért 2 hetente próbálunk együtt lenni. Terhesség alatt egyikünknek sem volt kellemes, főleg félidőtől, a baba első hónapjaiban pedig még csak akkor kezdtük újra az "ismerkedést", mivel nekem az első 6 hónapban nagyon fájdalmas volt. Igen másképpen kényeztettünk, de itt most konkrétan a szex behatolásos részéről beszélünk.
2013. szept. 26. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, de nekem is hasonló problémám van. De az én gyerekem már 3!! éves. Nem fogom arra hogy fáradt vagyok, mert a kicsi ovis, a férjem dolgozik, én meg munkanélküli vagyok. Viszont az elején én is fáradt voltam.

Most meg inkább az zavar, hogy a férjem nem hagy kezdeményezni. Úgy értem olyan jó lenne ha nem az jutna folyton eszembe, hogy neki mindig van kedve, hanem hogy végre ott a kihívás, hogy én hozzam meg a kedvét neki... Lehet hogy hülyén hangzik, de tényleg zavaró:-( Más járt már így???

2013. okt. 4. 20:04
 20/26 anonim ***** válasza:
19. válaszoló: Beszéljétek meg a dolgot, ha még nem tettétek! A felmerülő kérdésekre biztos meg tudjátok találni a válaszokat! :) Értelmes felnőttek vagytok már.
2013. okt. 5. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!