Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 39-ik hétben vagyok, és...

A 39-ik hétben vagyok, és nagyon kivánom a szexet, más is van igy? Fél nap után már minden bajom van ha nincsen, ez normális dolog, sosem éreztem még ilyet. Akinek szülés után könnyen ment ujra a szex, az előtte is nagyon kivánta?

Figyelt kérdés
Tényleg sok minden az agyban dől el ezzel kapcsolatban,hogy ki hogy viszonyul a szexhez szülés után?
2009. máj. 11. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezőjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erősítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/

2009. máj. 11. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan voltam, pontosabban mi is, mert a férjemet is érintette a dolog. Az az igazság, hogy ez nem csak az utolsó hetekben volt így, hanem amióta ismerjük egymást, mert szerencsére hasonlóan jó mindkettőnk libidója. Utolsó hetekben szerintem még az is rádobott a kívánósságra egy lapáttal, hogy gyakran eszünkbe jutott, hogy bármikor szülhetek, utána pedig jó pár hétig nem lesz szex.

A gyermekágyi időszak után sem változott semmi, alig bírtuk kivárni, hogy teljesen elmúljon a vérzésem. Öt hónapos a babánk és most is napi szinten együtt vagyunk.

2009. máj. 11. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi el voltunk tiltva a 29. héttől, és túlhordtam a babám. Ezért nekileselkedtünk az utolsó héten:-) Én végig nagyon kívántam, és szülés után is kívántam nagyon:-)

Nincs ezzel semmi baj:-)

Ha kívánod, hajrá:-)))

(élvezzétek ki, mert a baba születése után úgysem lehet egy ideig)

2009. máj. 11. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,remélem utána hamar "helyre áll a rend" nálam is.
2009. máj. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!