A 39-ik hétben vagyok, és nagyon kivánom a szexet, más is van igy? Fél nap után már minden bajom van ha nincsen, ez normális dolog, sosem éreztem még ilyet. Akinek szülés után könnyen ment ujra a szex, az előtte is nagyon kivánta?
szia!
Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezőjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erősítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/
Én is hasonlóan voltam, pontosabban mi is, mert a férjemet is érintette a dolog. Az az igazság, hogy ez nem csak az utolsó hetekben volt így, hanem amióta ismerjük egymást, mert szerencsére hasonlóan jó mindkettőnk libidója. Utolsó hetekben szerintem még az is rádobott a kívánósságra egy lapáttal, hogy gyakran eszünkbe jutott, hogy bármikor szülhetek, utána pedig jó pár hétig nem lesz szex.
A gyermekágyi időszak után sem változott semmi, alig bírtuk kivárni, hogy teljesen elmúljon a vérzésem. Öt hónapos a babánk és most is napi szinten együtt vagyunk.
Mi el voltunk tiltva a 29. héttől, és túlhordtam a babám. Ezért nekileselkedtünk az utolsó héten:-) Én végig nagyon kívántam, és szülés után is kívántam nagyon:-)
Nincs ezzel semmi baj:-)
Ha kívánod, hajrá:-)))
(élvezzétek ki, mert a baba születése után úgysem lehet egy ideig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!