Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi tartalékot érdemes...

Mennyi tartalékot érdemes eltennem a fagyasztóba?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, kinek mennyi tartaléka van a hűtőben. Igény szerint szoptatok de a fiam éjszaka egyszer kell és olyan3-4 között. 10 óra körül szoktam fejni mert soknak érzem ezt az időt még ő nem szopizik. Most durván olyan 2.5-3 liter között van a tej mennyiség.

Igény szerint szoptatok amúgy így napközben nem fejek.

2013. szept. 6. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7 liter volt lefagyasztva, és sajnos a kutyám ette meg, mert a fiam nem volt hajlandó megenni a fagyasztott tejet semmilyen formában. Próbáltam főzelékekbe, tejpépbe (amit nagyon szeretett, elvileg vízzel kellett volna összekeverni, de gondoltam így finomabb lesz, hát az egész az én ruhámon, arcomon landolt). Egyébként tényleg más íze van. A barátnőm kislánya (nekik 8-10 liter volt lefagyasztva) nem volt válogatós, ő mindet megette. Nekem sajgott a szívem, ha arra gondoltam, hogy mit össze nem dikicseltem a fejéssel (éjszaka is) és csak a kutyámnak tudtam odaadni. A kicsinél már nem csináltam ezt, mindig csak 2-3 adag volt a fagyóban "vészhelyzetre", ő megette, de kevesebbet mintha szopizott volna.
2013. szept. 6. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Egyszer evett lefagyasztott tejet mert én éppen ügyet intéztem párom maradt itthon a fiammal.

Hát akkor nem tudom mit is csináljak, mert egyszer fejek csak éjjel mert hosszan alszik a fiam és 10 körül fejek egyet a fiam így is 3-5 óra között kell fel.

2013. szept. 6. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, jó ha egyszer fejsz, inkább pihenjél!
2013. szept. 7. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!