Ha egy hétre rakom fagyasztóba a túrót, akkor nem fog megromlani? Valamint mennyi időre érdemes az ilyen ételeket fagyasztóba tenni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 15:05
1/3 anonim válasza:
fagyóba elég sokáig eláll,szerintem 2-3 hónapig legalább nyugodtan el lehet tenni,én is szoktam fagyasztani,és nekem semmi bajom nem szokott lenni,az említett idő után sem.1 hét alatt tuti nem romlik meg
2/3 anonim válasza:
Ezt az is bizonyítja, hogy a boltban is kapható fagyasztott túrós étel (rétes, derelye), és azoknál sincs rossz hatással a túróra a fagyasztás. Az élvezeti értékét sem rontja.
3/3 anonim válasza:
Én szerintem fél évet is kibír max a túró. Nagyon figyelj arra hogy hústól távol legyen, valamint olyan szagosabb ételektől. Valamint azért jó nem megvárni a fél évet, mert én már jártam úgy hogy hűtő íze lett és hiába sütöttem meg, nem múlt el. De egy hét az semmi. 2-3 hónap talán a legideálisabb.
Ha kiengeded figyelj arra hogy ne vízben, hanem csak tedd bele egy tálba és hagyd hogy szépen lassan kiengedjen. Persze ehhez jó előbb ki kell venni hogy jó legyen mire kell. Én ezt házi túróval szoktam, mert ha forró vízben engedem ki akkor vizesebb, folyékonyabb lesz, de ha az előbb leírt módon csinálom akkor minimális vizet enged ahhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!