Hogyan lehet szoptatás alatt fogyni, hogy a tej ne apadjon el?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 16:07
11/12 anonim válasza:
én sok fehérjét, zöldséget ettem, lisztes, cukros cuccokat nem. tejet is minimálisat. szépen lement, de még 6 kg vissza van, ez sajnos 4 hónapja áll, nem mozdul. igaza lehet annak az anyukának aki írta hogy az utolsó ment le a legnehezebben. most akárhogy eszek, mozgok nem mozdul, sztem a hormonok is lehetnek, hogy visszatart a szervezet. én 22 kgot híztam. "nem kellett volna meghízni". képzeld én sem így terveztem, nem zabáltam mégis ennyi lett. nálunk genetikailag mindenki hízós fajta, ez van! az elejétől figyelek, talán ennek köszönhető hogy 10 hó alatt már 9 kilót leadtam. a fiam még szoptatom, ha már nem fogom, akkor bekeményítek még jobban. ismerek én is olyat, aki olyan szerencsés alkat mint te kedves első, hihetetlen, de 5kgot hízott! (alacsony nagyon vékony lány). egyáltalán nem diétázott, ilyen alkat. 3 kiló feletti 53 cm babája lett és még mindig szoptatja is (7 hós). ez van, ilyen is van. gratulálok, hogy ennyit híztál, de vannak olyanok is, akik sokat híznak, akaratunk ellenére is (kevés édességet ettem a várandósság alatt), nem kell ezért így bántani a másikat, inkább segíts minket a tapasztalataiddal, szerinted hogyan lehetne megszabadulni a kilóktól.
12/12 anonim válasza:
Szia!Van egy jó kis riport egy fiatal anyukával, hogy hogyan fogyott 12 kg-t pár hónap alatt úgy, hogy közben szoptatott.Nem éhezett és a teje sem apadt el.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen elküldöm emailben.Sokszor ha fogyizás közben megáll a súlycsökkenés az ásványianyag hiányra is utalhat.A pótlásukkal folytatódik a súlycsökkenés.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!