Hogyan lehet szoptatás alatt fogyni, hogy a tej ne apadjon el?
Ó,első,te megtestesült tökéletesség,bizonyára 1 kg-t sem szedtél magadra...és még tahó is vagy.
Kérdező,nagyon lightosan szabad csak,egyél nyugodtan,csak figyelj,hogy mit és mennyit. Én 30 kg-t híztam,1 éves a fiam és most vagyok a régi súlyomnál. Az utolsó 10 kg ment le a legnehezebben. Úgy sikerült mégis,hogy lisztes-élesztős dolgokat nem ettem,nem nasiztam,nem kajáltam 6 után.
Remélem te más vagy.
Bocs hogy nem akartam olyan babát aki nem tud normálisan fejlődni, és nem magamat tartottam fontosnak.
Meg nem vagyok Rubint Réka, akinek 2 kilós gyereke van.
Nem is magyarázkodok neked.
Szánalmas vagy!!!!
Képzeld én csak 8 kilót híztam,mert a terhesség alatt sem akartam egy elhízott bálna lenni.A babám pedig 3500 g és 55 cm-vel született.
1-es voltam!
...és folyamatosan figyeld, hogy elég tejed van-e és ha úgy érzed csökkenne, akkor mehet egy kis extra szénhidrát.
Egyes válaszoló! Gratulálok a babádhoz, a kis súlygyarapodáshoz. De a személyiséged nem valami vonzó, ha valaki segítséget kér, te meg letolod, azzal nem sokra megy. Valószínűleg így is rosszul érzi magát a bőrében, erre te segítség helyett még rúgsz is bele egyet. Inkább maradtál volna csöndben.
szia!
én a cukrom miatt ettem óvatosan-már 3nap alatt vissza is ment a súlyom,mert nem hiztam sokat-szerintem ez a diéta beválik-3óránkénti kisebb mennyiség-és a szénhidrátok számolása.ebéd lehet lazább-de a 10órai-uzsi nekem csak gyümölcs,kefir volt.sok zöldség,főzelék-de figyelj,mert a bab,lencse,sborsónak nagyon magas a szénhidrát értéke..-egyébként a szoptatáshoz kell a szénhidrát-uh próbálj teljes kiőrlésűt-vagy kétszersültet,abonettet enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!