Baj ha az 5 hetes babám idönként az újját szopizza, nem korai ez még? Cumija nincsen, ezért lehet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 11:10
1/5 anonim válasza:
enyém 2-4 hónapos korában csinálta, aztán magától abbahagya. cumija nem volt, ne is adj neki, ha kibírja nélküle.
2/5 anonim válasza:
az én babám is próbálta szopizni az ujját elég korán,cumit ki nem állhatta...most 7hónapos és még mindig csak játszva szopizza az újját.....nem szokott rá
3/5 anonim válasza:
A fiam mikor megszületett már a kórházban elkezdte szopni az ujját 2 éves már és még mindig szopja képtelenség leszoktatni róla. Próbáltam az elejétől rendes cumit adni neki az se kellett. Szóval nem korai ha kell neki mindjárt megtalálja. :)
4/5 xStefix válasza:
Nincs is szüksége cumira.
De lehet, hogy szopizni szeretne - próbáltad ilyenkor mellre tenni?
5/5 anonim válasza:
De édes lehet az a kisbabuci.Szopikázza kis ujját.Egyem meg.Olthatatlan szomjára adj neki egy kis cumit!És nagyon vigyázz a kis drágára.Mindig elérzékenyülök a kisbabáktól.Nagyon szeretem őket.Vigyázni kell,óvni őket!
Egy fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!