A babám csak a bal cicimet szopizza, de a bimbom mar leszakad. Nektek volt ilyen?
probáld ki, hogy a nem kedvelt mellre ugy teszed rá, hogy nem forditod a babát a másik oldalára, hanem átcsusztod csak. tehát ugyanugy balra néz a fejecskéje, csak a teste nem elöl az öledben lesz, hanem a hónod alatt. (remélem érthetően irtam le, van ennek a fogásnak vmi neve-forditott fogás v mi nem tudom pontosan) ezt meg tudod oldani szopi párával, de én pl sima kispárnára teszem s azt tartom,ülögarnitúra karfára helyezve a kicsit a párnával s fogom közben.
vagy még egy trükk,ha nem vagy nagyon kismellű ez is kivitelezhető-bal oldaladom fekve szoptatsz? igy a bal ciciből eszik ugye. ne forduljatok meg jobbra, hanem a jobb mellet a "felsőt" ezesetben is ebben a pozban add neki. a baba ugyanabban a pozicióban marad, neked fordulnod kell h elérje.én félig hasra fordulok már.
mert nálunk rájöttem nem a mellel volt a baj, a jobb oldalon fekvő pozició nem jött ne neki...egy próbát megér:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!