Van itt oyan anyuka akinek a babája csak azt szopizza ki, ami könnyen jön? Mit csináltok, hogy jól lakjon?
Figyelt kérdés
Én lefejem a végét, és a következő alkalommal odaadom pótlásként.2011. okt. 15. 16:03
1/5 anonim válasza:
Látod? ez a baj, hogy lefejed, és adsz pótlást.
én egyszerűen nem fejek, nem cumisüvegezek, amikor igényli megszoptatom. (kb. 3 óránként) ne fejd le, vagy ha le is fejed ne add oda neki. majd megtanulja kiszívni amennyi kell neki.
2/5 anonim válasza:
honnan tudod, h csak az előtejet issza meg?
3/5 anonim válasza:
Hát én nem fejtem le és elapadt a tejem mivel nekem is csak az elejét szívta ki,mint később kiderült.lusta volt szopizni és 2 hét alatt szépen elapasztotta a tejem.bár én utánna nagy nehezen visszahoztam csak fejéssel.és 6 hóig csak tejcsit kapott.:-)
4/5 anonim válasza:
Nekem is van, hogy annyira éhes a kisfiam, hogy kiszívja az elejét és a "munkás" részét már nem csak sír és sír. Ilyenkor én adok neki egy kis pótlást. Csak pár korty és elveszem, de gyorsan szájába teszem a cicit. Pár ilyen kör és már rá is kap és addig nem ereszti míg van benne.
Próbáld meg! Nekem mostanában már játszócumival is sikerült így kiszívatnom az összes tejcit.
5/5 anonim válasza:
Ha lefejed és pótlásként adod (gondolom cumisüvegből) akkor szép lassan le is fog szokni a szopizásról, mert könnyebb üvegből enni. Inkább tedd gyakrabban mellre. Szerintem. Én is így voltam. Nehéz időszak volt és nem is egyszer. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!