Mi lehet a baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Van egy 4,5 hónapos babám aki csak anyatejes, szépen fejlődik 6,9 kg jelenleg. 2880-al született. Nagyon szépen fejlődik. Viszont most egy pár napja feszeng a mellemen, nagyokat pukizik, húzza a lábát. Nem tudom mi lehet a baj. 10 napot a nagyszülőknél töltöttünk, ott azért ettem sok gyümölcsöt, zöldséget. A tejem nem hiszem, hogy kevés lenne, mert 3 hét alatt 70 dkg-ot hízott még mindig. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? Hogy tudok neki segíteni?2013. aug. 15. 12:44
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ebben a 4 napban változóan van széklete is, van hogy rendesen van 2 alkalommal, de van hogy nincs is.
Jah, és a hangulatán is látszik, hogy valami zavarja. Olyan, mintha fájna valamilye.
2013. aug. 15. 12:46
2/4 anonim válasza:
Pocakfájás..ennyi !! A sok zöldség-gyümölcs sem túl jó. ..1-2 Napig próbálj meg kevésbé fűszerezett dolgokat enni,és a zöldséget is egy ideig.
Ezzel ugyanis "kitisztul a tejcsid"
Ne aggódj..elmúlik
Addig is hogy a babádnak segíts,ajánlom az Infacol nevű cseppet.Kb 2000 ft a gyógyszertárban.
Elvileg minden cicizés előtt kell adni neki,de én csak naponta 1x adtam neki,és nagyon hatásos.
3/4 anonim válasza:
simán lehet a nem megfelelő étkezésedtől. Mivel huzza lábát egyértelműen hasfájás. vannak rá jó szerek próbáld ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is erre gondoltam, akkor igyekszem majd ugyanúgy táplálkozni ahogy eddig. :)
2013. aug. 15. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!