Szoptatok, tegnap megittam egy üveg vörösbort, lesz baja a 4 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 09:19
1/12 anonim válasza:
egy üveggel? :-O komoly? ha szoptatsz nem kellene inni.ha azt írod egy pohárkával azt mondom oké az még belefér,na de egy üveggel????!!!!nem tudom lesz-e baja val színű nem,de többet ne csináld ezt.:-/
2/12 anonim válasza:
Egy üveggel?? Van huzatod, nem mondom... :D Baja nem valószínű, hogy lesz tőle, de azért szoptatás alatt próbáld magad visszafogni.. (Esténként 1 pohárka belefér)
3/12 anonim válasza:
Így ne szoptasd a babádat! 1 üveg az rengeteg! Fejd le a tejet és öntsd ki, majd talán a következő adagból már kaphat... ilyet ne csinálj, mert minden átmegy az anyatejbe, ezt semmi nem szűri, rosszabb mintha terhesen tetted volna ugyanezt mert ott legalább ott van a méhlepény! 1 max 2 kis pohár még belefér de ez már nem!!! Gondolom be is rúgtál tőle...
4/12 anonim válasza:
Egy üveg??? Nem egy pohár?? 1 pohár még belefér, de egy üveg az nagyon sok, ilyet ne csinálj, mert nem tesz jót a kicsinek.
5/12 anonim válasza:
Ajjaj, e közegben ilyen kérdést feltenni. :D Te tudod. :))
6/12 anonim válasza:
Egy fél pohár, max. 2 dl, esetleg ennyit, de azt sem minden nap, hanem alkalmanként! 1 l az nem kevés.
7/12 anonim válasza:
A 0%-os válaszoló vagyok. Nem véletlenül írtam. Alig pár napja egy kismama úgy ki lett osztva az oldalon, mert két kis pohár vörösbort megivott, hogy alkoholista, drogos, stb. lett a hasznos válaszokra értékelt hozzászólók többsége szerint. Majdhogynem gyilkosnak titulálták ki szegényt. Innentől kezdve azt gondolom, itt tilos ilyen kérdést feltenni, hacsak nem akarja magát keresztre feszíttetni a kérdező. Most pontozhattok le még egyszer. Csak mert őszinte vagyok. Mert ma ilyen kérdés is van. :)
8/12 anonim válasza:
3-as vagyok. Én is válaszoltam annál a kérdésnél hogy semmi baja nem lesz a pocakjában a babának. Az két kis pohár vörösbor volt. Viszont itt 1 ÜVEG borról van szó!!!! Te elolvastad a kérdést kedves utolsó???? Vagy nálad ez tök természetes hogy vedelsz a 4 hónapos anyatejes gyerek mellett??????
Nagy különbség van 2 kis pohár meg 1 üveg között, HATALMAS különbség!!!!!!!!
9/12 anonim válasza:
Nem természetes, kedves utolsó, de látom a mocskolódás itt is kijön. :) Mókás vagy, ahogy fröcsögsz. :) Szerinted a felső kérdés mennyire komoly? :))
10/12 anonim válasza:
Kamu kérdés.
Egyébként nem fröcsög, csak ANYA és korrekten megmerte írni, hogy aki ilyen mennyiséget megiszik az egy állat és nem anya. Na most engem is elítélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!