Töltött szelet van ebédre amiben van pár db gomba. Nem lesz baja tőle a babámnak ha szoptatom?
Miért lenne tőle baja??Arra gondolsz,hogy esetleg fog-e tőle fájni a hasa??Azt nem tudjuk neked megmondani,mivel minden baba más,ezt neked kell kitapasztalni.De ha arra gondolsz,hogy káros hatása lesz-e a babára nézve,akkor a válasz:NEM!
9 hetes kiscsávó anyukája
Bunkók kíméljenek,a többieknek köszönöm.
Nem a kisujjamból szoptam ki,védőnőm mondta,hogy nem lehet enni,mert allergén anyag és ha átmegy a tejbe akkor is allergizálhat.
Két gyerekes anyuka vagyok, és egy jó tanács: A védőnők paráznak, és bíráld felül nyugodtan őket. Szoptatást támogatnak, közben egyfolytában stresszelnek, én az enyémet egyszer kitessékeltem a lakásunkból (de ez már a másodiknál volt). Elsőnél annyira paráztatott, hogy már hozzáérni sem mertem, hátha elrontom, de szerencsére a férjem nagyon toppon volt. Szerencsére nincsenek cukorból. :D
2,5 éves lány, 4 hós kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!