Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért gondolja mindenki, hogy...

Miért gondolja mindenki, hogy nagy mellekkel lehet csak szoptatni?

Figyelt kérdés
14 hónapos a gyerekem, amikor kiderül, hogy még szoptatom, az emberek 90%-a abban a pillanatban a mellemre néz. És még ha másodperc tört részéig tart is ez, akkor is észre veszem, meg az értetlen pillantást is. Mondani persze nem mondanak semmit, csak nem értem mi abban a furcsa, hogy kis mellekkel is lehet szoptatni...

2013. aug. 9. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ajjj,de ismerős helyzet.Az én lányom 7 hós,és csak anyatejes,még mindig szopizik.Nekem is,ha mondom,hogy még sokat cicizik,egyből a mellemre néznek,és hitetlenkednek.

75/B-s a mellem. :D

2013. aug. 9. 15:15
 2/14 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Ez tényleg nagy tévedés, nem tudom honnan eredhet, én iskiváncsi lennék rá mi az alapja. Nekem nagy melleim vannak, de alig volt tejem, 2 hópig tudtam szoptatni, van egy csomó kismellű ismerősöm akik évekig szoptattak. Szóval szerintem pont fordítva van az egész.
2013. aug. 9. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:

sokan hiszik ezt,tévesen.

Nekem hiába van 85D-s mellem,nem tudtam szoptatni szinte semeddig.

Rám azért néztek furcsán,hogy cumisüvegeztem.

2013. aug. 9. 15:32
 4/14 Mumusan ***** válasza:
Sőt! Kis mellekkel sokkal könnyebb. Azzal legalább nem nyomod meg a kis arcát. Én dús keblű vagyok, és nem tudok bölcsőtartásban szoptatni. Agyonnyomom a gyereket.
2013. aug. 9. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is kicsi, és sok tejem volt. Gondolom, az elv az lehet, hogy a "nagyba több fér".:)
2013. aug. 9. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Én az ismerősök esetében épp fordítva tapasztaltam, a kis mellű nők tudtak inkább szoptatni, magamat is beleértve.
2013. aug. 9. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom is fordított. Két barátnőm is 14-15 hónapig szoptatott, aprócska mellekkel.

Nekem 85 D-s kosaram van, és 1 hónapig sikerült csak. :( Sajnos.

2013. aug. 9. 16:33
 8/14 anonim ***** válasza:

105/F-es a mellem, 3 hétig volt tejem, és szoptatni addig sem tudtam, csak fejtem. Utána elment a tej, egy csepp se maradt. Amint ezt valaki megtudja, látom, hogy egyből ő is a mellemre sandít, akivel jobb viszonyban vagyok, még poénkodik is vele...

Nem értem én sem, hogy miért van ez így...

2013. aug. 9. 16:58
 9/14 anonim ***** válasza:
igen , nem igaz ez az elv... én nagy mellű vagyok, de előre rettegek h tudjak szoptatni mert ha nem tuti leszólnak ... :-(
2013. aug. 9. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez is valami hülye idealizálásból eredhet,mert nekem is oly kicsi a mellem ép csak nem nött befele :-D és engem is már már lenézően megnéznek mikor mondom,hogy 6 hós babaám szoptatom.Rendesen ki tudok ábrándulni de hát ez van az emberek nagyon tanulatlanok.
2013. aug. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!