Mennyire elítélendő ha az anyuka tudna szoptatni de önszántából úgy dönt, hogy nem fog?
Számomra teljesen (mégha most még lejjebb mennek a százalékaim, akkor is).
Nincs semmi bajom azokkal, akik egészségügyi problémák miatt döntenek így vagy az orvosok javaslatára, esetleg nincs tejük.
Viszont egy anya dolga szerintem a tőle telhető legjobbat megadni a gyermekének. És aki tudna szoptatni és mégsem teszi, az nem a gyereke érdekeit nézi...
2-es vagyok!
A szoptatás nem EGY alternatíva a gyermek táplálásra,hanem A legmegfelelőbb táplálék egy csecsemőnek!
Aki csak a saját kénye-kedve miatt nem szoptat,az az én szememben NEM NEVEZHETŐ ANYÁNAK!!!
èn meg azt nem nevezem anyának aki egyszer is rácsap a gyerek kezére vagy popsiára. Az ilyen ember gusztustalanul vissza él hatalmával, erejével, nagyságával. Ès még jól meg is nyugtatja magát, hogy bizony ö csak nevel, pedig nem nevel csak bántalmazza a gyermekét.
Na kedves szoptatósok hányan teszitek/tettétek ezt már meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!