Elítélendő? Bővebben lent.
Lányom 4 hónapos. Jelenleg szoptatok, annyi tejem van, amennyire szüksége van, egy cseppel sem több. 6 hónapos korától már csak este/éjszaka esetleg reggel szeretném szoptatni, hogy a férjem is meg tudja etetni és végre legyen időm egy kicsit is magammal foglalkozni, mert most nagyon rosszul érzem magam a bőrömben - sajnos szülés óta rengeteg pattanásom lett, és hiányzik a sport is ami ugyebár a szoptatás mellett nem ajánlott.
Szerintetek önző vagyok?
Eléggé szeret a kislányom cicizni, sokszor csak pihenni egyet rajta. Akkor elképzelhető, hogy nem is tudom majd kiváltani a napközbeni étkezéseket egyhamar?
Bár a kérdésem továbbra is az, hogy önző vagyok-e, mert már most mardos a lelkiismeret, pedig még van vissza 2 hónap.
Nem vagy onzo.
9 honapon keresztul vigyaztal mindenre, nehogy baja essen a pociban, aztan honapokon keresztul figyelsz, hogy legyen eleg tejed es a rendelkezesere allj, amikor ehes, annak ellenere, hogy nem erzed jol magad a borodben. Van olyan, aki joelore eltervezi, hogy nem szoptatja a babajat, pedig semmi egeszsegugyi oka nincs ra. Na en az ilyenekre mondom azt, hogy onzo.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként imádok szoptatni, nem azzal van a baj, csak így elég nehéz bármi mást is megcsinálni mindennap, ráadásul igény szerint szoptatok, tehát nálunk nem áll fent a 3 óránkénti szoptatás.
Természetesen nem biztos, hogy jól tudom a spotolást a szoptatás alatt, de nem szerettem volna kísérletezni, nehogy elmenjen a tejem.
Apuka este ér haza, akkor már lusta vagyok tornázni.
én akkor és annyit szoptattam a babámat amennyit csak igényelte. ne haragudjatok, de szerintem akkor szoptassa amikor a babának szüksége van rá. pl. ha pont szopizna mert éppen szomjas és az anyuka a futógépen szalad, akkor az egy kicsit nekem fura....
az enyém 8 hónapos koráig szopizott, autána egyik nap reggel még igen és utána nem. sajnos megjött a menszeszem és többet nem szopizott, de bár szopna. bánnám én mikor szeretne....
a sportolást nyugodtan végezheted, attól nem megy el a tejed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!