Mennyire elítélendő ha az anyuka tudna szoptatni de önszántából úgy dönt, hogy nem fog?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 17:32
11/55 anonim válasza:
2-es vagyok.
Igen szoptatok,de soha nem emeltem kezet a gyermekemre és nem is tenném!
De nem tudom miért vonja maga után az hogy aki szoptat,az veri a gyereket is???!!
Mert aki tápszerezi,az nem csap a gyerek kezére??Vagy mi???
12/55 málna_ válasza:
Nem hiszem, hogy bárkinek joga van elítélni a másikat. Ez mindenkinek a magánügye.
13/55 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá, hogy ki hogyan táplálja a gyerekét? Én semennyire nem ítélem el, aki nem szoptat, azt sem, aki a gyerek 3 éves korában sem képes abbahagyni. Véleményem van, de elítélni nincs jogom. Le kellene már állni a mások felett való ítélkezéssel. Mindenki sepregessen a maga portáján. Biztos vagyok benne, hogy lenne mit, bármennyire is hibátlannak állítják itt be magukat. Felháborító ez a rosszindulat.
14/55 A kérdező kommentje:
Szóval én most rossz anya vagyok, sőt anyának nem is neveznétek? Köszönöm az felettébb jól esett.
2013. aug. 2. 19:00
15/55 anonim válasza:
13-as vagyok. Kedves Kérdező! Ne haragudj, de ezt a kérdést fel sem lett volna szabad tenned. Itt mindig ez megy, a legkevesebb, hogy rossz anyának neveznek, volt ez már cifrább is. Azt mondom ne foglalkozz itt névtelenül fröcsögő személyekkel, mert nekik semmi közük a Te életedhez és döntésedhez. A szoptatástól még senki nem lesz jó anya, ahhoz sokkal több kell, csak ők ezt nem fogják fel.
16/55 A kérdező kommentje:
Az oké hogy elítélendő, de az egy kicsit sok, hogy nem neveznének anyának. Akkor azt minek nevezed amikor megszüli a gyereket és a kukába dobja??? Gondolkozzatok már el egy kicsit.
2013. aug. 2. 19:09
17/55 anonim válasza:
Ha meg tudod magyarázni nekem,hogy mi az oka annak,hogy nem szoptatsz,akkor oké!!!!Szóval???
18/55 anonim válasza:
Van bármi közöd hozzá? Az eszem megáll, ki vagy Te, hogy elszámoltatnád a Kérdezőt?
19/55 anonim válasza:
Szerintem az elso gyermek megszuletese elott nem mindenkiben alakul ki az a fajta "elkotelezettseg" a gyermeke taplalasara, amit sokan magatol erthetonek tartanak. Majd ha megszuletik a baba es a karjaban tartja a picit akkor dontse el, hogy megeteti e anyatejjel.
20/55 anonim válasza:
Ő kérdezte!!Akkor ne tegyen fel ilyen kérdést!!
Mit várt,hogy jó anya attól,mert nem szoptat??
Hát nem!Rossz anya!Őnző,csak magára gondol!
A babájának az anyatej a legjobb a világon,rengeteg jót adna neki vele,és ő nem teszi...
Hát milyen anya az ilyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!