Mennyire elítélendő ha az anyuka tudna szoptatni de önszántából úgy dönt, hogy nem fog?
Tényleg vannak sokkal rosszabb anyák is, de nem hiszem Kedves Kérdező, hogy ez mentség kellene hogy legyen. Sőt én nem is neveznélek rossz anyának. És lehet, hogy ezt leszámítva tényleg megadsz majd minden szükségeset a gyermekednek. Viszont azt gondolom, hogy ha ebben az esetben nem veszed figyelembe a gyermeked érdekeit, akkor más dolgokban is hasonlóan jársz majd el. Remélem tévedek :-) Egyébként tényleg érdekelne, hogy egészségügyi okokon kívül milyen más oka lehet erre valakinek. Megírnád?
Azt meg azért megmagyarázhatná valaki, mi köze a szoptatásnak a veréshez??? Nem hiszem hogy készült volna arról bármilyen felmérés is, hogy aki szoptatja a gyerekét az verné is...Vagy tévedek??? Vagy vannak akik ezzel nyudtatják a lelkiismeretüket?
Nem attól lesz valaki jó anya, hogy szoptat. Több nőt ismerek, akik a terhességet és a szoptatást is végig dohányozták. Napi több dobozt szívtak. Akkor ezen felfogás szerint ők jó anyák, mert szoptatnak.
Nincs olyan anya (ember), akit ne lehetne megszólni valamiért. Aki mindenképp ítélkezni akar, az kezdje azoknál, akik egy neveletlen, agresszív tuskót csinálnak a gyerekeikből, vagy úgy tömik édességgel, hogy a szerencsétlen gyerek 3 évesen 25 kiló...de ha szoptattak, akkor ők már mintaanyák, mi?
Normális értékrendbe egyik sem fér bele. Attól, hogy felhoztok még súlyosabb hibákat nem lesz jó dolog.
Most ha én verem a gyereket a szomszéd meg agyon veri az övét, még az én verésem sem lesz normális attól, hogy az enyém nem hal bele a szomszédé meg igen.
Kedves utolsó nincs ezzel semmi gond én megértelek! Szerintem sem ezen múlik hogy ki a jó anya és ki nem:)
Egyébként korántsem ez volt a kérdés:) A kérdés úgy szólt hogy ELITÉLENDŐ-e, nem pedig az h szaranya vagyok-e, ugyani arra tudom a választ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!