Kell-e egy 4 hónaposan csak anyatejjel táplált babánbak más táplálék esetleg gyümölcs, víz?
18-as! Gratulálok.
"Szíve joga mindenkinek kóstoltatni, de Kérdező azt kérdezte, "kell-e", és sokan megválaszolták, hogy nem kell!
Ezért lettek nyilván negatívan értékelve azok a válaszok, akik a gyümölcsre szavaztak.
A pontozás ugyanis erre való"
Hol írták azt hogy KELL? Máskor pontozgatás helyett olvass pontosabban.
Drágám, első válasz első szava, hogy "nem kell", és ezt más szavakkal is ki lehet fejezni, hogy nem szükséges, meg még amit írtak a válaszadók.
Egyébként arra reagáltam, aki azt írta, hogy nem érti miért van lepontozva az, aki más véleményen van, én meg nem pontoztam senkit sehová, nem is igazán szoktam.
Üdv: 17-es
én adnék neki vizet,
annak idején nem adtam, hallgattam arra hogy kizárólag anyatej, és nyáron a nagy melegben be volt esve a kutacsa,
miután kapott vizet, rendbe jött
előző vagyok
de akkor miért volt az hogy miután elkezdett vizet inni, rendbe jött a kutacsa? a szoptatás nem változott (egyébként igény szerint szopott, és hízott is rendesen)
A szopis tanácsadók már NEM javasolják a kutacs nézegetését, mert téves következtetésekre adhat okot! Sokkal megbízhatóbb információforrás a baba kedve, hangulata és a pisis pelusok száma!
(A 14 hós fiamnak a mai napig picit be van esve a kutacsa, mert egyébként is elég nagy. Eleinte én is aggódtam ezen, de mivel iszk szopizott, gyakran és sokat, és nagyon is hízott, kizárt volt, hogy szomjazna. Hangulata, pisije rendben volt végig... szóval nem itattam külön.)
Kérdező, nem kell, sőt, akár negatív hatása is lehet, mert lemossa az anyatejes bálflórát. Jól teszed, hogy csak szoptatod a picúrod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!