Vissza tudta valaki még hozni a tejcit innen?
Figyelt kérdés
6 és fél hónapos a babám, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást védőnői tanácsra, mert nem hízott rendesen a tejcitől. Ha kecskét áldoztam sem ment napi 700 g fölé a mennyiség, és ez nem bizonyult elégnek. Viszont mióta elkezdtük a kiégészítést (elősször csak tejpép, majd gyümi, majd mostmár főzelék még husi is) szinte csak reggel hajlandó szopizni, napközben már alig tudom rávenni. Cicire raknám, de csak forgolódik, szórakozik, néha beleharap, csak játszik vele :(. Most tegnap elkezdtem fejni, hátha így vissza tudom hozni, ugyanis pár hét alatt leapadt úgy, hogy már csak kb napi 200 grammot tudok produkálni :(. Volt már valaki hasonló helyzetben? Én még valahogy szükségét érzem az anyatejnek (nem vagyok fanatikus, csak ha akár lehet is akkor miért ne?). Lehet még innen növelni a mennyiséget, vagy bármit csinálok már esélytelen? A válaszokat előre is köszönöm!2013. aug. 7. 09:44
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igyekezni fogok, és elnézést kérek azoktól akiknek a szemét ennyire sértette a "tejci" szó, csakhát a fene gondolta hogy ez akkora probléma, de a lelkivilágukra való tekintettel nem használom többet itt gyk-n :).
2013. aug. 7. 12:58
12/12 anonim 

válasza:

Tejci, szopizás... felnőtt emberektől kérdezel, talán jogos az elvárás, hogy ne gügyögj úgy, mintha a kisgyerekhez gügyögnél, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!