Vissza lehet valahogy hozni még a tejcit?
1hónapja folyamatosan csökken a mennyisége, eddig még segített a sör, karamalz, teák, tojáslevest, most úgy látom már semmi! Homeó nekem nem használt! Akkora már a mellem, mint terhesség előtt, próbáltam ma fejni (lánykám nem igazán szopizik már, türelmetlen, hogy nem jön) és 10ml jött le a két ciciből!
4hós pici lány anyukája
Sajnos nem sok esely van ra. Probaltad mar a 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 perces technikat Ez osszesen 35 perc fejes.
Sajnos nekem is, mikor eszrevettem, hogy fogy, mar semmi sem segitett, pedig lanyom meg igenyelte volna. Nagyon drukkolok neked!
Szia! Hasonló cipőben jártam mint te,csak nem kemem a stressz és idegesség maitt csökkent le a mennyiség. Lányom tüdőgyulladást kapott 5 hónaposan és kórházban voltunk majdnem egy hétig. A legfontosabb,hogy fejben tisztázd magaddal,hogy te szoptatni akarsz. Nem megy egyik napról a másikra. Több mint egy hétig próbálkoztam mindennel,már el voltam keseredve,de aztán mondtam,hogy nem adom fel. Elraktam a mérleget egy időre,a fejőgépet is(hiszen az nem annyira hatékony,mint a baba szopizása)
Fontos a szénhidrát bevitel: tésztafélék,krumpli,csoki(csodákra képes)
Sok folyadék: legalább 2-3 liter.
Én ezeket isom:ásványvíz,gyümölcslé,Karamalz sör és minden este egy pohár 100 %-os ananászlé.
Ha tudod szoptass gyakrabban,de semmiféle képpen ne görcsölj rá,ne idegeskedje,ne gondolj arra,mi lesz ha nem megy,csak csináld,ne nézd az órát,se a mennyiségeket,csak a kislányodra figyelj,hidd el,menni fog.
Kitartást én szurkolok neked,biztos vagyok benne,hgoy sikerülni fog!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!