Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik olyan szoptatós...

Létezik olyan szoptatós melltartó, amiben ki is néz valahogy a mell?

Figyelt kérdés

3 éves melltartóim vannak, de nagyon utáltam őket, semmiféle felsőt nem tudtam felvenni anélkül, hogy ne bosszankodtam volna miatt. Egyszerűen nem volt "formám", nem éreztem jól magam.

Mostanában gyártanak modernebbeket? Hol lehet venni?

2012. ápr. 22. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
:) Valószínűleg nem, mert nem az a funkciója, hogy formád legyen.
2012. ápr. 22. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Én a Brendonban vettem olyat típusút mint az én normál melltartóim. És nem csak fehér volt, hanem szürke is.
2012. ápr. 22. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy ez nem szivacsos, csak van benne kis tartás, nem az a szimpla anyagú.
2012. ápr. 22. 20:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Köszönöm, utánanézek.
2012. ápr. 22. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is több, mint 2éve vettem őket, de nekem szépen állt benne a mellem. Az egyetlen gondom a pánt csatlakozásánál volt, mindenből kilógott a mellrész. Szerintem nem a megfelelő méretet vagy fazont vetted. Én is felpróbáltam vagy 5féle fazont, és bizony volt amiben borzalmasan állt. Kínaikban 1000-1200 körül lehet(ett) venni.

A saját problémámat úgy oldottam meg, h vettem kis toppokat, olyat ami hasonló a sportmelltartóhoz, de vékony a pántja. Az nem látszott ki a felsőkből. Vettem merevítős szexit is, de nagyon zavart a merevítője, mondhatni sose hordtam. No meg szoptatni se lehetett benne. A topban még azt is tudtam, csak le kellett tolni a mellem alá.

2012. ápr. 22. 20:32
 6/14 A kérdező kommentje:

Meg is találtam. Ez az ugye?

[link]

2012. ápr. 22. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a Bonprix-ről rendeltem. Tök jó áron vannak (4000Huf/2db), és egész normális dekoltázst csinálnak + a melltartóbetét sem látszik át, mert egész vastag anyagú. Nekem bevállt.
2012. ápr. 22. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Szintén a bonprixtől vettem...mivel a brendonos, Aniták baromi drágák voltak, nem is elég egy, nekem kellett vagy 3.
2012. ápr. 22. 21:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ilyen van a Brendonból. Én szerettem őket. Ha elmaradok a mosással, néha még most is felveszem (már nem szoptatok fél éve).
2012. ápr. 23. 10:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2012. ápr. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!