Vissza tudta valaki még hozni a tejcit innen?
Figyelt kérdés
6 és fél hónapos a babám, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást védőnői tanácsra, mert nem hízott rendesen a tejcitől. Ha kecskét áldoztam sem ment napi 700 g fölé a mennyiség, és ez nem bizonyult elégnek. Viszont mióta elkezdtük a kiégészítést (elősször csak tejpép, majd gyümi, majd mostmár főzelék még husi is) szinte csak reggel hajlandó szopizni, napközben már alig tudom rávenni. Cicire raknám, de csak forgolódik, szórakozik, néha beleharap, csak játszik vele :(. Most tegnap elkezdtem fejni, hátha így vissza tudom hozni, ugyanis pár hét alatt leapadt úgy, hogy már csak kb napi 200 grammot tudok produkálni :(. Volt már valaki hasonló helyzetben? Én még valahogy szükségét érzem az anyatejnek (nem vagyok fanatikus, csak ha akár lehet is akkor miért ne?). Lehet még innen növelni a mennyiséget, vagy bármit csinálok már esélytelen? A válaszokat előre is köszönöm!2013. aug. 7. 09:44
2/12 anonim válasza:
Próbáltad már a homeopátiás golyócskákat? Én hasonló cipőben jártam, mint te. Nekem ezt úgy ajánlotta a védőnőm. A neve urtica urens, patikában lehet kapni. Napi kétszer szedem reggel és este.
3/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es!
Tej, csak hogy te is értsd a kérdést :).
2013. aug. 7. 09:54
4/12 anonim 

válasza:

Keress meg egy szoptatási tanácsadót. Ők a profik ebben.
www.ibclc.hu
www.lll.hu
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!
Kipróbálom, ma veszek is! Neked sikerült végül?
2013. aug. 7. 09:56
6/12 anonim válasza:
Igen, bevélt. Ha végigszedsz egy adagot, akkor tartanod kell egy hét szünetet és utána lehet folytatni. Sok sikert! :)
7/12 anonim 

válasza:

Homeopátiával csak az idődet vesztegeted, és itt minden nap számít.
8/12 anonim 

válasza:

More Milk!!!!! Szuper jó! Én nemtudtam szoptatni 1 hétig csak fejni, lecsökkent nemis kicsit, már egyátalán nem éreztem benne semmit és napi 200at tudott kb kiszivni. Ez visszahozta, ez volt 2 hósan most 6hós még mindig van cicike!! :)
9/12 anonim 

válasza:

Rengeteg tejserkentő van. Görögszéna mag, rántott leves, madártej, krumplis ételek, homeo (nekem a ricinus communis ch5 jött be), MoreMilk, Laktoherb stb... És gyakori fejés. Van esélyed a TEJCIRE :D
10/12 anonim 

válasza:

Hát a szoptatás nem hiszem, hogy menni fog már. Viszont mellszívózással növelheted a tejet és tejszaporítókkal, az még sikerülhet. Ha cumisüvegből elfogadja, akkor fejd neki nyugodtan. Akkor nem az ízével van baja, ha esetleg megjött neked és megváltozott a tej. Ha így se kell neki, akkor nincs mit tenni. Amikor szívesen szopik, akkor szoptasd továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!