Vissza lehet hozni a tejet? Vagy ne erőlködjek, stresszeljek?
Sajnos egyéb okokból nem tudtam szoptatni 2 hónapos babámat egy hétig. Már előtte is kellett pótlás, mert bármit tettem, semmitől nem volt több. Most fejtem, de ma reggelre a két ciciből nem jött több mint 20 ml majd' 1 óra fejés után. Pedig éjjel alszom ( átalussza egy hónapja az éjjeleket).
Szedtem homeopátiát, teát, rengeteg folyadék, mentes sör, minden, de csak fogyott a tejem. És most még ez az egy hét...
Mit tegyek? Ja és hiába tettem óránként akár cicire, attól sem volt több a tej, annyit értem el hogy üvöltött folyton szegénykém, így jött a pótlás.
Visszahozható még a tej?
Homeopátiát nem kell szedni folyamatosan, ha nem hat 1-2 nap után, akkor az nem a te szered. Utricát szedsz? próbáld ki a calcium carbonicum c30-ast, de csak 1x 2 golyót és másnap szintén 1x 2 golyót.
Ezen kívül minden etetéskor először cici, mindkét mellből, aztán vissza az esőre, és csak utána tápi.éjjel kelj fel fejni/add a baba szájába ha éppen látod, h mocorog és kapható a szopira, mert az éjjeli szopi indítja be a nappali termelést
van egy készülék is, a neve Medela SNS, amivel ciciből (cicire rögzített etetőből) adhatod a tápot, így a melled folyamatosan stimulálva van
én a lányomat 1 hónapos korában a fentiek szerint kezdtem el szoptatni, 2 hét alatt 0-ról teljesen anyatejes lett, 9 hóapig kizárólag az is volt, majd összesen 28 hónapos koráig szopizott
ami még fontos, a sok folyadék, lehetőleg minden nap tápláló leves, sok gyümölcs és pihenés és nyugalom, no stressz :)
Köszönöm.
Urtuca-t szedtem, persze nem folyamatosan. A másikat ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!