Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most már tényleg kivagyok. Ha...

Most már tényleg kivagyok. Ha 40 percet ha több mint egy órát hagyom a cicin a 2 hetes babám, akkor sem eszik többet 60ml-nél. De utána meg üvölt és cuppog hogy éhes, és mikor a lefejt tejet odaadom, simán megeszi (100ml-t is akár). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Miért nem eszik a ciciből? Pedig akár 1 órán át is szívja (vagy csak úgy csinál idővel), és van benne, mert néha megnézem úgy hogy kiveszem a szájából, és megnyomom és jön belőle! Nem értem mi a baj! Mit csinálok rosszul? Mégsem hagyhatom hogy több órán át szopizzon a cicin ha nem szív annyit amennyi kéne Neki!

Miért csinálja??? Én mit csináljak???

2009. okt. 16. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha most feladod,tápszer lesz a vége.Ez ilyen.De egy idő után kialakul.Sokan itt nyulnak tápszerért.Nem kell.Szopizzon ahogy neki jol esik.A mérleget meg szerintem felejtsd el.Én sosem mértem ez miatt.nem idegesitem magam azon,hogy csak ennyi és ennyi millit evett,de mellette jókedvű és kiegyensulyozott.Az elején se éjjellem se nappalom nem volt,csak szoptattam.De megérte,most 7hónapos és mindig szopizik.Kitartás.
2009. okt. 17. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy egyre kevesebb mennyiséget adjál neki cumisüvegből. a 100 ml-t csökkentsd 90 ml-re, aztán 80-ra, és így tovább. Higgy önmagadban, az a legfontosabb.
2009. okt. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!