Sírás szopi közben? Mit tegyek? Már kivagyok.
nálunk is volt ilyen időszak, szerintem a foga fáj, és szopi közben még jobban fáj.
a lényeg, hogy ne add fel, ezzel teszel neki a legjobbat. kitartás, idővel múlik, nem emlékszem, mitó jobb a helyzet, de most jobb, most 7 hós.
Nálunk is volt ilyen, mind a két fiamnál. Kb. 1,5-2 hónapig tartott, aztán ahogy jött, úgy el is múlt. A pontos okát nem tudtam kideríteni, de biztos, hogy nem a foguk miatt volt, mert mindkét fiam első foga 10 hónapos kora körül jött ki, tehát 3-4 hósan ez nem okozhatta a problémát.
Azt viszont észrevettem, hogy a szoptatási testhelyzet változtatása, néha segített a babán. Ha úgy szoptattam, hogy a baba a szoptatás közben függőleges testhelyzetben volt, akkor kevésbé sírt, mintha félig fekve, vagy teljesen kektetve szopizott volna. Ezt úgy kiviteleztem, hogy magammal szemben a combomra ültettem, és az egész testét tartva a karommal, kezemmel (ölelve) szopizott. Nem volt kényelmes, de többször is bevált.
nekem a kisfiam 2 és fél hónapos, és uez a helyzet. Be sem akarja kapni a cicit, volt hogy annyira sírt hogy lefagyasztott tejet kellett adnom, mert a cicire nem akart menni. addig akar enni amíg jön a tej, bár néha el sem jutunk odáig hogy bekapja a cicit, mintha nem lenne éhes , de előtte meg jelzi hogy enni akar, áll. 3 hónap körül van egy ilyen időszak.én azt próbáltam , hogy mikor üvölta cici felé, akkor belespricceltem a tejet, és aztán már be is kapta a bimbit. Ezt ma próbáltam ki, mert nem akarok mindíg pótolni. a barátnőmnél uez a helyzet, ő minden szopi előtt lefeji a tejet, és azt adja neki cumisüvegből, mert már nem akar enni.
Az is lehet hogy minden érdekli őket és ezért nem figyelnek a szopira, de igazából én is csak találgatok, és keresem a jó megoldást, szeretnék még szoptatni, de már annyira kivagyok, hogy görcsöl a gyomrom, és az lesz a vége hogy ha én nem eszek akkor nem lesz tejem. Ördögi kör:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!