Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki vega, az nem is szoptat?

Aki vega, az nem is szoptat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 19:20
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne szoptatna? Nem értem a logikádat.
2009. okt. 16. 19:27
 2/36 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem aki vega az ne akarjon gyereket, vagy hagyja addig abba, mert neki joga van úgy élni de a gyerekének ne ő döntse már el. Amúgy sem egészséges vegának lenni, mert igenis azokra is szüksége van a szervezetnek amit a vegák nem esznek.
2009. okt. 16. 19:27
 3/36 anonim ***** válasza:
58%
ez egy kicsit durva:aki vega,ne akarjon gyereket...hogy írhat valaki ilyet??!!!
2009. okt. 16. 20:09
 4/36 anonim ***** válasza:
77%
Helo 4Ezzel a válasszal semmiképp nem értek eggyet és szerintem sokan mások sem!Én vega vagyok és terhesség alatt is az voltam jó sulyban lévő 51 cm és 3340 g al hoztam világra a kisfiam szoptatom már fél éves és még midnig nem eszem hust!De ö viszont jó sulyban van!/ hós lessz két hét mulva és 9200 gramm és 72 cm !eggy honapja elkezdtem a hozzá táplálást kapott már husit is csirke mellböl egy keveset ő fog hussal táplálkozni attól hogy én nem ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz!HOzzá tenném a kisfiam 100% ig makk egészséges!!
2009. okt. 16. 20:42
 5/36 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok elnézést a hibákért !6 hónapos lessz kerek 2 hét múlva!
2009. okt. 16. 20:43
 6/36 anonim ***** válasza:
34%
Persze, én meg biológia szakra járok. Csak jobban hiszek egy tanárnak, mint egy anyukának akinek van egy darab egészséges gyereke (a tanár kicsit többet tud egy gyereknél). Szerintem igenis önző dolog a gyereket is vegaságra kényszeríteni akár csak szoptatáson keresztül is.. A zápfogaink gumósak, ami azt jelenti, hogy mi nem növényevésre vagyunk kitalálva, hanem mindenevésre! Ami nem azt jelenti, hogy aki vega az beteg lesz, csak azt hogy igenis van szüksége az embernek húsra is és nem attól lesz egészségesebb hogy nem eszi azt!
2009. okt. 16. 23:17
 7/36 anonim ***** válasza:
50%
Én pedig nemhiszem h elolvastad rendesen amit irtam ugyanis mint irtam ő enni fog húst !egyépként pedig tesem te döntöd el hogy mit egyen más gyereke!
2009. okt. 17. 08:19
 8/36 anonim ***** válasza:
Én nem döntöttem el, csak a tényt írtam le, amit tanultam és azt sem mondtam, hogy nem adsz neki hús, hanem azt hogy a tej sem olyan mintha ennél mindent ami kell... Szóval jól olvastam :)
2009. okt. 17. 13:30
 9/36 anonim ***** válasza:
42%

Kedves Vega Anyuka! Senki és semmi nem idegesíthet fel bennünket, csakis mi vagyunk azok, akik felidegesíthetik magukat valaki, vagy valami miatt.

Ne foglalkozz soha azzal, aki olyasmiről beszél, amit még nem próbált, és a mondatai alapján nem is kifejezetten tájékozott a vega életmóddal kapcsolatban. Ezen felül még nem is anyuka, és azt hiszem, a gyereknevelésről szóló fórumokon vajmi kevés hitelességgel szól hozzá.

Aki biológiát tanul, az nem dietetikus, nem természetgyógyász, én az vagyok. A fehérje, vitamin és ásványi anyag bevitel egyáltalán nem döglött állat bevitel függő.

Kedves biológiás hozzászóló, mielőtt ennyire határozott véleményt alkotsz, már-már fanatikus meggyőződéssel, kérlek, EGYETLEN tanár mellett hallgass meg bátran néhány TAPASZTALT anyukát, és más tanárokat, dietetikusokat is. A döglött állattal a HALÁLT eszed meg, a halálfélelemkor képződő mértéktelen adrenalint, elenyésző a máshonnan is pótolható, hasznos tápértéke.

Elavult tanítás, a tanítód sem lehet mai fészekalja.

Mindezek mellett minden tiszteletem mindenki ÉLETMÓDJÁNAK, én azt kívánom, hogy tartsa tiszteletben más is, de elsősorban NE MONDJA MEG SENKI, HOGY KI VÁLLALHAT GYEREKET, ÉS KI NEM. Ez nem vall intelligens társaslényre. Már elnézést.

2009. okt. 17. 20:02
 10/36 anonim ***** válasza:
72%

"Ezen felül még nem is anyuka, és azt hiszem, a gyereknevelésről szóló fórumokon vajmi kevés hitelességgel szól hozzá."

Úgy beszélsz, mintha ismernél engem. Nem tudom honnan veszed, talán a százalékomból... Nem tudom... De ha ilyen okos vagy, tudhatnád, hogy sok embernek vagy ugyanolyan százaléka. Ha másból tudod, hogy én garázdálkodom ezeken a szent fórumokon, akkor légy szíves világosíts fel, hogy honnan!

Olvasd végig amit írtál. Úgy tűnik Te vagy fanatikus vega. A halált esszük meg... Te jó ég... Ez egy kicsit túl van dramatizálva... Akkor szerintem már az állatokra is ilyen csúnyán kéne nézni amikor még élve elkezdik enni a zsákmányukat, mivel olyannyira nagy, hogy megölni nem tudják azonnal (ld. oroszlánok stb). Te vagy az a tipikus ember aki azt állítja, hogy élni és élni hagyni, de közben minden egyes szavából süt, hogy csakis az a jó amit ő csinál (minden tiszteleted más véleményé, de azért ők a halált eszik meg).

Csak azt mondd meg hogy akkor a Jó Isten vagy akiben hiszel-én speciel az evolúcióban- miért nem redős fogakkal áldott meg? Miért teremtett minket mindenevőnek? Talán azért mert erre van szükségünk.

A tanárom nem vén, nagyonis fiatal. És nem tudom honna veszed hogy egy darab tanár tanított. Eddig legalább 3-4 tanított, köztük legalább egy elég híres... Na mindegy. Én azt csinálom amire teremtettek. Eszek husit, zöldséget (nem szeretem de muszáj), gyümölcsöt, édeset, sósat, mozgok... És érdekes módon a háziorvosom csak azért ismerem, mert néha kellett igazolás ha lógni volt kedvem... -.-" Soha az életben egy nyavalyás náthánál több bajom nem volt- pedig néha jó lett volna. Sőt még csak egy kövér disznó sem vagyok. Ellenben szegény testvérem egyre csak fogy és fogy, ideges, sápadt, és mindent elkap (persze orvoshoz nem megy, mert a gyógyszer méreg)... Mily érdekes, ő sem eszik húst, sőt nem eszik villával-kanállal és ha csapvizet iszom úgy néz rám mintha most öltem volna. Na mindegy, gondolom ez csak véletlen. Amúgy ha jól tudom ezen az oldaon el lehet mondani a véleményem. Hát ezt tettem. Felőlem mindenki egyen amit akar. De én a tudománynak hiszek, és nem hinném, hogy elavult lenne a szervezetünk felépítése. Erről az a véleményem mint a cigiről. Én elfogadom ha csinálod, de attól még nem jó. Érdekes ha arról nem szokik le az anyuka terhesség alatt, akkor szemát. De ha a gyerekének nem adja meg a döntést, hogy mit igyon meg a tejjel akkor az jó.

Senki nem mondta, hogy nincs gyerekem. Már bocsánat. :)

2009. okt. 17. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!