Császármetszés után tudok majd szoptatni?
Szia! Barátnőm császárral szült (szintén faros baba), és 13 hónapig szopott a kislánya :o)
Ő szülés után mikor átkerült az örzőbe, ahol 6 órát vannak a csaszisok, már megkapta a babát. Tényleg jó, ha mihamarabb megkapod, de a szoptatás sikere nem csak ezen múlik.
Sikeres szoptatást! :o)
szia. Ne aggódj!! Én is több anyukát ismerek, akik császárral szültek és sikeresen szoptattak.
Az, hogy minél hamarabb szoptasd sokat segít a tejtermelés megindulásában-már szülés után a pihenőben, 2 órán belül kérd a babát és jöhet a szopcsi. Úgy érzem, hogy nagyon szeretnél szoptatni. Figyelem!! Ne akarj " nagyon". Beszéld meg magaddal, hogy bármeddig sikeres a szoptatás, az úgy szép és jó. Ha nagyon akarunk valamit az feszültté tesz, hogy tudjuk-e teljesíteni. Így biztosan nem megy. NYUGI!!!! Ne ijedj meg akkor sem, ha egyből szülés után nem elég a tel. Előfordul, hogy 2 hetes korban indul be igazán.Mit tehetsz? Ápold binbó bőrét, hogy ne legyen száraz. Szedd a vitaminokat szoptatás idején is. Anyatejserkentő teát ihatsz, homeopátiás szereket fogyaszthatsz. Egyél rendesen. Igyál sokat. LÉGY MINÉL NYUGODTABB. Tanulj meg relaxálni. És a FEJÉS:ezzel gyorsíthatod és segítheted babádat a megfelelő tejcsimennyiség elérésében. CSAK SZOPTASS!!!! IGÉNY SZERINT SZOPTASS!!!! Erzsók próbált segíteni.
Szia! Ne aggódj! Én a nagy fiamat császárral szültem,mert szontén faros volt. 1 éves koráig szopizott. Annyi,hogy a császárosoknál előfordul,hogy 1-2 nappal később indul meg a tejcsi igazán. Nálam is igy volt. Ugyhogy ne görcsölj,fogsz tudni szoptatni.
üdv 36 hetes kismama
Szia!
Én császárral szültem reggel 11 kor és csak 6 óra múlva hozták a picit hogy szopizzon.Utána elvitték és másnap reggel kaptam meg.
Ennek ellenére szopizta az előtejet és a 3. naponra lett tejem .
Most 3 hónapos és még mindig szopizik.
Sok anyukának akik természetesen szültek később indult be a tejtermelődése.
Ne izgulj!
Szerintem nem ettől függ csak legyen természetes számodra,hogy amikor megkapod a picit szoptatni fogod.
Ha ennyire erős az elhatározásod, biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog, mert nem fogod az első nehézségnél feladni, és nem tápszerrel próbálod majd orvosolni a szoptatási problémákat. :)
Jó babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!