Szerintetek szoptatni vagy tápszerezni kényelmesebb?
Figyelt kérdés
most nem az a kérdés hogy melyik jobb,azt tudjuk :)
de pl a melledet csak előkapod és szoptathatsz,de nem akárhol,aki nemakar idegen helyen 4oránál többet nemlehet sehol nagyon.
Viszont aki tápszerezik,nyugodtan mehetnek egesz napra csavizni,csak viszik a babavizet meg a port.viszont éjjel fel kel kelni,üveget elmosni ,tàpszert megcsinálni.
Menet közben megtudtam etetni a gyereket... Akkora figyelmet nem igényel egy etetés büfiztetéshez meg 1 percre meg lehet állni..
Ha bankba ülök ott nincs szivargyújtó ez igaz... De a youtube-on se látnám magam viszont szívesen mert humor herold rendszergazda felteszi a biztonsági felvétel egy részét.... Hiába takargatod magad... Mindenki a szoptató kismamát fogja hesszelni ezt mindenki tudja... Próbálj meg egy parkban szoptatni 10ből 9 a képedbe bámul és rohadtul nem fogja őket zavarni a dolog...
2013. jún. 28. 15:53
12/24 anonim válasza:
Nekem szoptatni volt kényelmesebb. Úgysem mentünk olyan helyre, ahol ne lehetett volna ezt megoldani, legalábbis az első fél évben, utána meg tápszereztem én is, mert elfogyott a tejem. De azt nem szerettem, mindig túlmelegítettem, hűteni kellett, a gyerek meg ordított közben. Meg mosogatás, vásárlás, akciófigyelés, hogy hol olcsóbb. De ugye mindenkinek más a kényelmes.
2013. jún. 28. 16:43
13/24 anonim válasza:
Kényelem szempontjából tápszerezni jobb.Az unokanővérem szoptatott, annyi teje volt mint egy tehénnek, és ő mondta, hogy semmi másból nem áll a napja, mint abból hogy-és most jön a nem egyszerű rész-szoptat, most figyelj :D FEJ és sterilizál, utána ébred a baba mire ezt mind befejezed, mert a szoptatás nem csak abból áll, hogy "cicizik a baba" plussz fejés,sterilizálás :).Plussz: Bepisilsz éjszaka, mert annyit kell inni, nem ehetsz akármit, mérni kell a babust, szóval könnyebb tápszerezni, de biztos az anyatej a legjobb.
2013. jún. 28. 17:00
14/24 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem, hogy a maradék anyatejet bezacskózta és lefagyasztotta és azzal készítette a főzeléket a kislányának.
2013. jún. 28. 17:08
15/24 anonim válasza:
a 4-est bemásolom, mert annyira jó:
"Szoptatni. Egyébként csavizás közben (akármi is az) könnyebben találsz olyan helyet, ahova félrevonulhatsz szoptatni, mint ahol meg tudod melegíteni a tápszerhez a vizet."
csak ismételni tudnám....
a 13-assal pedig egyáltalán nem értek egyet. sosem fejtem, csak igény szerint szoptattam, vagyis az első időkben szinte mindig.
2013. jún. 28. 18:36
16/24 anonim válasza:
Szerintem, ha minden körülmény ideális (tejmennyiség, baba hízása, normális időközönkénti babaétvágy,tehát ideális tejmennyiség, nem bukós baba), akkor szoptatni kényelmesebb. Viszont ha ezek közül bármelyikkel is gáz van, na akkor onnantól már ezerszer kényelmesebb a tápszer. Tudod, látod, hogy mennyit evett, tuti, hogy elég, tuti, hogy tápláló, tuti, hogy a cumisüveget senki nem tekinti erotikusnak. Én mindig sokkal nyugodtabb voltam, mikor tápot (is) kapott. Megjegyzem (bár gondolom eddigre már kiderült), nem vagyok az anyatejmindenhatóság híve. A kiegyensúlyozott, jóllakott, jól alvó kisbabáké vagyok.
2013. jún. 28. 20:34
17/24 anonim válasza:
Nekünk a tápszerrel legalább annyi problémánk volt, mint amit az előbb felsoroltál. 7 félét próbáltunk ki és még mindig nem az igazi. Van amelyiktől szorulása van, van amelyiktől bukik, van amelyiket nem eszi meg, és egyiktől sem hízik eleget. Nekem a szoptatással való küzdelem még mindig könnyebb volt, csak nem volt eredménye.
2013. jún. 28. 21:07
18/24 anonim válasza:
Igazad van, erre nem is gondoltam. A fiamnak bejött az első egyből (Humana HA). Akkor ezek szerint mázli volt.
2013. jún. 28. 23:02
19/24 anonim válasza:
Kedves 13-as válaszoló. Én úgy jártam mint az unokanővéred, és az én unokahúgom babája tápszeres. Mi unokatesók vagyunk?
Az első év állandó szoptatásból és fejésből állt. Mostanra 17 hónapos korára már tökéletes a rendszer. Már csak este kell fejni. Mégis a szoptatásra szavazok, ha valakinek optimális mennyiségű teje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!