Szerintetek szoptatni vagy tápszerezni kényelmesebb?
most nem az a kérdés hogy melyik jobb,azt tudjuk :)
de pl a melledet csak előkapod és szoptathatsz,de nem akárhol,aki nemakar idegen helyen 4oránál többet nemlehet sehol nagyon.
Viszont aki tápszerezik,nyugodtan mehetnek egesz napra csavizni,csak viszik a babavizet meg a port.viszont éjjel fel kel kelni,üveget elmosni ,tàpszert megcsinálni.
Szerintetek?
Ha nincsenek problémák a szoptatásban (mondjuk ez sajnos ritka), akkor azt egyszerűbbnek tartom. A nyilvános helyen szoptatáson pedig túl kell tennie magát az embernek és akkor az sem lesz probléma.
Én szoptattam és tápszerrel egészítettem ki, közben szaporító fejéseket csináltam, van összehasonlítási alapom. Azt hiszem amit én csináltam az a lehető legkényelmetlenebb. Ezért nekem az egész rossz élmény, pedig biztos lehetne ez egyszerűen működő és szép is, de ez van.
jobb a szopi a Babának, kényelmesebb a tápszer a rohanó anyukának apukának :)
Szivargyújtóba benyomod a melegítőt és már melegszik is a kaja a kocsiban...
Szopinál meg ha ülsz valahol nem bírod csak úgy előkapni a melled sajnos...
Én szoptatni akartam 3 hónapig ment is... Meg voltam kötve időre mindent... Aztán tápszer lett ha hulla fáradt voltam akkor a Párom is megbírta éjjel etetni a kicsit!
Ha megint szülök attól független szoptatás párti vagyok.
Tesóm azt mondta az ő mellét senki nem rághatja szét így tápszerezett első perctől.
"Szivargyújtóba benyomod a melegítőt és már melegszik is a kaja a kocsiban..."
Ha a saját autódban ülsz akkor ott szoptatni is tudsz.
"Szopinál meg ha ülsz valahol nem bírod csak úgy előkapni a melled sajnos..."
Ha valahol ülsz, ott valószínűleg nincs szivargyújtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!