5 hetes a babám, minden órában szopizik, de akkor nagyon sokat kb egy órát. Hogyan szoktassam ra a babamat, hogy legalabb 2 óránként egyen és ne aludjon el szopizás közben?
Az enyém is ezt csinálta. A végén már szopni sem akart, nem is tudtam visszazszoktatni.
Hiába csináltam bármit, egyszerűen neki a cici egyenlő volt az alvással, szívott kettőt és elaludt. De mivel én még mértem ennyi idősen, kemény 1 óra altt sikerült 20 ml-t magába szívni.
Ugyanez volt 10-15 percig hagytam szopni, letettem, 10 perc és sírt tovább meg tátogatott, mert éhes volt.
És ez ment egész nap és egész éjjel. Végül oda jutottunk, hogy fogyni kezdett, mert a gyengécske szívástól apadta a tejem, így nekünk maradt a cumisüveg, fejéssel vissza tudtam hozni a tej nagy részét.
Próbáld kicsit húzni az időt a szopik között, sétálj vele, símogasd, énekelj neki, hátha csak a közelségedre vágyik és nem is igazán éhes. Próbáld 2,5 3 óránként etetni, arra biztosan megéhezik rendesen és akkor megtömi a pocakját.
Kitartást nektek.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem is ez a problémám és szeretnék én is megoldást találni. Viszont az én helyzetem pont olyan, mint az utolsó hozzászólónak.
15.43-as!Te végig fejtél? Vagy azért beállt a szoptatás rendje?Én már idegileg kivagyok,hogy órákig szív(sok beálvással, csuklással egybekötve), s mégis éhes. Én is fejek és 30 perc után úgy kapja a tejcsit. De így már kezdek beleőrülni, hogy vagy szoptatok vagy fejek egész nap (éjjel is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!