Hogyan szoktassam 5,5 hós kisfiamat, hogy 11 körül aludjon legalább 1-1,5 órát?
Kisfiam 10 után kap gyümit, ami után már kezd álmos lenni, vagyis nyügösködik, csak sehogysem jön össze neki az alvás. Próbáltam már, hogy elviszem sétálni, de mióta itt van a jó idő, még ott sem tud aludni. Régebben délután 3-tól sétáltunk, és ő aludt szépen, majd csak öt után kelt fel. De mióta bejött a meleg, akkor már jó ha egy háromnegyed órát alszik, a kocsiban, ezért megpróbáltam, hogy gyümi után viszem sétálni, de az sem jött be. Most szeretnék visszaállni, hogy 11 körül kiságyba aludjon, de sehogysem megy neki. Ha látom, hogy álmos, (dörzsöli a szemét, legújjabban visit is)beteszem a kiságyba, iszik pár kortyot, majd cumi, de nem tud elaludni, és annyira belehergeli magát a sirásba, hogy utána már szerintem azért sem megy neki. Ölben sem tudom elaltatni, ott valahogy egész pici korában sem aludt el. Valami jó tanács esetleg?
Másnak is van baja a délután babakocsis alvásban?
Várom a jótanácsokat! Köszönöm
Szia! Nekünk is ez a probléma. Én 13h-tól szoktam levinni, 3 órát szokott alaudi, de mióta ilyen meleg van ordít a kocsiban. 13h-kor már le se viszem ,mert meleg van, a szobájába alszik a babakocsiba, de sajna max 45 percet, utána nem tudom visszaaltatni, így fürdésig nagyon nyűgös; Pedig úgy vártam a tavaszt, hogy tudjunk szép időben sétálni, de nem mehetek el a ház közeléből, mert úgy ordít, hogy nem tudok Vele menni sehova;
Sajna nem tudtam segíteni, mi is ebben a cipőben járunk; :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!