Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes kisbaba 5 hónapos...

Anyatejes kisbaba 5 hónapos lesz, eddig kizárólag anyatejjel volt táplálva. Korai a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés
Elkezdtem már almapürével- mert bár hiába van elég tejem esténként egymás után 5 x evett- most betolt egy 100 gramm bio alma pürét és nyugisan alukál.

2013. jún. 27. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapos koráig akartam várni,végül a doktornő tanácsára 5 hósan kezdtük el. Még szerencse, hisz így is alig fogadta el az új ízeket, az elején nagyon megküzdöttünk pár falatért. Nem kezdtem volna korábban ennek tudatában úgymond etetni,de ha ezt előre tudom akkor már kb 4-4,5 hótól legalább nyalintásnyi ízeket adtam volna neki. Még most is nagyon lassan haladunk, még elég keveset eszik ahhoz képest,hogy már 6,5 hónapos.
2013. júl. 6. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!