8 napig nem szopizhat a babám csak fejéssel fenn tudom tartani a termelődést?
Figyelt kérdés
Sajnos a cicifüggő babàm 8 napig nem szopizhat, szeretném utàna folytatni hogy csinàljam? Antibiotikum kùra miatt nem lehet, babàm cicin alvò ma mèg csak 20 percet aludt mivel nem adhatom oda neki volt valaki ìgy hogy oldotta meg az alvâst? előre is köszönöm2013. jún. 22. 15:49
21/22 anonim válasza:
Ügyes a picid, hogy szopizik:-) írtam, hogy nálunk is kellett a tápszer. Én azt csináltam, hogy minden szopi után fejtem is. Ami kevéske jött azt gyűjtöttem, egy etetésre való nap végére összejött belőle. A folyamatos fejés miatt pedig egyre több lett a tejem. Kb egy hónapig tartott de elhagyhattuk a cumisüveget:-) Sok sikert és egészséget kívánok Nektek:-)
22/22 xStefix válasza:
Örülök és csak így tovább! :)
Még egy pici javaslat: Este és éjszaka próbáld minimálisra szorítani a tápszert (vagy nem is adni), mert ezzel még jobban serkentheted a tejed. Éjszaka magasabb a prolaktin-szint, ami miatt az éjjeli szopi még eredményesebb. (Az este úgy jön ide, hogy ha a baba este jól belakik, akkor éjjel később/ritkábban kel - vagyis most az a jó, ha nem lakik jól, mert akkor többször fog szopizni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!