A kicsi és pici szopizhat egyszerre?
Van ilyen, tandem szoptatásnak hívják. Nem mindenki szeretné csinálni - én pl. örülök, hogy nálunk nem ez lesz -, de ha Neked lenne hozzá kedved, akkor csak biztatni tudlak. Az egészségügyi előnyei mellett a testvérféltékenység is kevésbé jelentkezik ilyenkor.
Itt van egy kis olvasnivaló róla, de ezen az oldalon is vannak páran, akik tandemeztek, hátha megtalálják a kérdést. :)
Szia!
Én pl tandemszopira készülök, feltéve, hogy a nagynak lesz még rá igénye! :)
Még csak 9 hetes terhes vagyok, a nagyobb 22 hós még szopik, és szeretném végig szoptatni, meg egyszerre is őket!Nyilván nem zárnámki a kicsi szoptatásából, hogy nem hogy egy új "betolakodó" érkezett de még a cict is lenyúlja...Persze lehet addigra már olyan okos lesz, hgy "nekiadja"...nem tudom,de nem zárkózom el a tandem szopitól sem!
Sőt csökkenti a testvéérféltékenységet ez már bizonyított!ÉS ha a terhesség alatt végig szoptatsz, akkor a kicsinek fenntartott mennyisége lesz mire megszületik, nem kell küzdenie a tejbelövellésért, így nem fog visszaesnia súlya a kórházban...
ÉS ha a nagyod kitart a terhesség végéig akkor már úgyis hozzászokott a picinek való tejhez mert a terhesség 16-20 hetétől már a pocakbabának való tej (más íz) termelődik!
Én csak pozitív visszajelzéseket kaptam olyan anyukáktól akik tandemben szoptatnak, remélem nekünk is menni fog!
22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!