Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt dohányoztatok?

Szoptatás alatt dohányoztatok?

Figyelt kérdés

A terhesség elején letettem a cigit, mert nem akarom mérgezni a babám, de már nagyon hiányzik, viszont szeretnék szoptatni is. Azalatt mennyire lehet, szabad dohányozni? Akik dohányoztak, írnátok tapasztalatokat?

Köszönöm előre is!

29+1 hkm

2013. jún. 15. 22:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam soha hogy nem kínoz érte a bűntudat! Sőt nagyon is bánt a dolog és főleg úgy, hogy 2x sikerült, akkor most miért nem??? Hidd el, hogy tényleg megpróbáltam... akkor ha nem tettem volna akkor nem bántana valószínűleg ennyire... és hogy engem tuti, hogy senki nem lát rágyújtani az is fix! Mivel nem támogatom, ezért nyilván szégyellem is, szóval a nyílt utcán vagy emberek előtt sose gyújtanék rá, mert a szégyen megölne...

A lényeg nem ezen volt, hanem azon hogy ha fordítva lett volna akkor biztosan máshogy állnának hozzám a kedves aktivisták...

2013. jún. 17. 16:40
 32/32 anonim ***** válasza:
24%

Mikor érted/értitek már meg, hogy nem is kell sem ép, elborult ésszel felfognod/felfognotok. Mindenki sepregessen a saját portája előtt, elmondani lehet a véleményeket, de speciell én is letojom, mit fröcsögtök. Mondhatok én bármit, úgyis azt gondoltok, amit akartok, és ez nem csak erre a témára igaz, hanem általában mindenre, amiben eltér a véleményünk.

Nem szükséges még egyszer valakinek leírnia, ami leírtak már előtte, és még tudjuk is. Köszi.

2013. jún. 17. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!