Szoptatás alatt dohányoztatok?
A terhesség elején letettem a cigit, mert nem akarom mérgezni a babám, de már nagyon hiányzik, viszont szeretnék szoptatni is. Azalatt mennyire lehet, szabad dohányozni? Akik dohányoztak, írnátok tapasztalatokat?
Köszönöm előre is!
29+1 hkm
Ha szeretnél szoptatni, akkor ne dohányozz! Megnöveli a bölcsőhalál kockázatát például! Amúgy nem is értem, ha megtudod állni terhesség alatt, akkor még pár hónapot utána is kibírhatnál!
Én is dohányoztam az első terhességem előtt, és nagyon hiányzott. Még a mai napig is van, hogy megkívánom, de mindig arra gondolok, hogy milyen csúnya a játszótéren dohányzó anyuka!
És nem szeretném, ha a gyerekem úgy nőne fel, hogy a cigizés egy természetes dolog.
Aki szoptatás alatt cigizik, az árt a babának!
Kívánom, hogy legyen elég kitartásod!
A legjobb lenne, ha vegleg abbahagynad a cigizest.
De ha ez fontosabb a babad egeszsegenel, akkor legalabb a szoptatas vegso befejezese utan gyujts ra, es akkor is csak lakason kivul.
Most mindenki rám fog kiabálni, mert a magamfajták inkább nem írnak ide, de én akkor is leírom, hogy dohányoztam a terhességem alatt, szoptatás alatt is.
Előre ideírom azt is, hogy igen, tudom. Tudok mindent, amit a fejemhez fogtok dobálni.
Nem egy orvos mondta, és más eü szakemberek, hogy még mindig jobb a gyereknek egy dohányzó mama, mint egy idegbeteg, tele elvonási tünetekkel. Lehet rájuk is fröcsögni, tanult kollégák.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!