Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt dohányoztatok?

Szoptatás alatt dohányoztatok?

Figyelt kérdés

A terhesség elején letettem a cigit, mert nem akarom mérgezni a babám, de már nagyon hiányzik, viszont szeretnék szoptatni is. Azalatt mennyire lehet, szabad dohányozni? Akik dohányoztak, írnátok tapasztalatokat?

Köszönöm előre is!

29+1 hkm

2013. jún. 15. 22:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
23%
Gratulálok!
2013. jún. 15. 22:00
 2/32 A kérdező kommentje:
Mihez gratulálsz?
2013. jún. 15. 22:06
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás alatt sem szabad dohányozni! Köhöghet tőle a baba, asztmát is okozhat. És nem csak egy légtérben, de a lakásban is tilos füstölni, főleg az első évben. Én is az elején tettem le a cigit, amint megtudtam, hogy terhes vagyok. Időnként hiányzott. Most 6 hónapja szoptatok, nem is kívánom a cigit. Ne erre gondolj! :)
2013. jún. 15. 22:09
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél szoptatni, akkor ne dohányozz! Megnöveli a bölcsőhalál kockázatát például! Amúgy nem is értem, ha megtudod állni terhesség alatt, akkor még pár hónapot utána is kibírhatnál!

Én is dohányoztam az első terhességem előtt, és nagyon hiányzott. Még a mai napig is van, hogy megkívánom, de mindig arra gondolok, hogy milyen csúnya a játszótéren dohányzó anyuka!

És nem szeretném, ha a gyerekem úgy nőne fel, hogy a cigizés egy természetes dolog.

Aki szoptatás alatt cigizik, az árt a babának!

Kívánom, hogy legyen elég kitartásod!

2013. jún. 15. 22:09
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
2013. jún. 15. 23:04
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb lenne, ha vegleg abbahagynad a cigizest.

De ha ez fontosabb a babad egeszsegenel, akkor legalabb a szoptatas vegso befejezese utan gyujts ra, es akkor is csak lakason kivul.

2013. jún. 15. 23:39
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad. Ha nem birod, inkabb ne szoptass.
2013. jún. 16. 00:20
 8/32 anonim ***** válasza:
22%

Most mindenki rám fog kiabálni, mert a magamfajták inkább nem írnak ide, de én akkor is leírom, hogy dohányoztam a terhességem alatt, szoptatás alatt is.

Előre ideírom azt is, hogy igen, tudom. Tudok mindent, amit a fejemhez fogtok dobálni.

Nem egy orvos mondta, és más eü szakemberek, hogy még mindig jobb a gyereknek egy dohányzó mama, mint egy idegbeteg, tele elvonási tünetekkel. Lehet rájuk is fröcsögni, tanult kollégák.

:D

2013. jún. 16. 01:57
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Hááát tanult kolléga az én orvosom soha nem mondott ilyet pedig bagóztam(terhesen és szoptatás alatt soha,és most se már 4éve),de ha te ezzel próbálod nyugtatni magad lelked rajta!!!
2013. jún. 16. 02:26
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
Azért sokan vagyunk, akik letettük a cigit, és bizony hiányzott, de az elvonási tünetek elmúlnak! Ne bízz olyan orvosban, aki azt kommunikálja, hogy inkább cigi, mint idegbaj! Ezzel ne nyugtasd magad, mert ártasz a babádnak. Aki le akarja tenni a cigit, az le is tudja, aki nem teszi le, az nem is akarja!
2013. jún. 16. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!