Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség! A kislányom nem...

Segítség! A kislányom nem hajlandó leszokni a ciciről?!

Figyelt kérdés
19 hónapos extrém módon cicifüggő kislányommal katasztrófa az élet.ú, mióta próbálom leszoktatni a ciciről. Már fáj a mellem, a derekam, gerincem. nem alszok mióta megszületett. nappal már nem adok neki, csak este. az éjszaka katastrófa. képes annyira felhergelnie magát, hogy csak ordít, persze könny nélkül, és már kékül a kis arca. nem érdekli, ha mondom, hogy bibis, alszik a cici... nem vált be sem a víz, sem a te. segítsetek! köszi
2013. jún. 13. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem dohányzol véletlenül? Mert akkor nyilván ő is rászokott és azért kéri.
2013. jún. 13. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Éljen a lepontozás!! Nyilvám mindenki b*szik rá h csak segíteni akartam.
2013. jún. 13. 14:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Szia! Én nem pontoztalak le. Nem, nem cigizem.
2013. jún. 13. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg kend be valamivel a cicid, citrommal mondjuk, hátha úgy nem ízlik neki.
2013. jún. 13. 14:56
 5/13 A kérdező kommentje:
megpróbálom... hátha. köszi
2013. jún. 13. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem már csak megszokásból cicizik. Az én lányom is ezt csinálta, aztán végül amikor náthás és lázas lett akkor már nem is kérte többet. 1-2 voltam.
2013. jún. 13. 15:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom,hogy megszokásból cicizik... bízom benne, ha kibújik a 4 szemfogacska akkor leszokik magától, addig pedig próbálgatom a praktikákat. Köszi
2013. jún. 13. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Pár napig aludjon apával vagy nagymamával.
2013. jún. 13. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik gyerekemmel volt úgy, hogy nagyon függő volt, nem tudtam csökkenteni az adagot, éjjel-nappal kérte.

Egyik nap azt mondtam, hogy most befejezzük, de végleg. 20 hónapos volt ekkor.

Ha meg van az elhatározás, végig tudod csinálni.

(Másik válaszolónak üzenem, hogy az semmit nem jelent, hogy pár napra mással van, mert ilyen nálunk is volt, másfél éves korában 3 napra elutaztam, de amikor megjöttem, az első szava az volt, hogy "cicike", nem az hogy "mama". :o)

Mondjuk akkor én nem akartam elválasztani.

Szerintem az tök rossz neki, hogy nem elég hogy nincs cici, de még anya is ott hagyja. Szóval ha csak nincs szükséghelyzet én ezt nem csinálnám.

Én azon az adott napon azt mondtam, hogy este lesz az utolsó cici. És egész nap mondogattam ezt neki, hogy emlékezzen, ha érti pontosan, ha nem.

Két hét volt nehéz, mert konkrétan haragudott rám, de aztán helyre jött minden.

Egyébként ma is ő a leginkább az a gyerekem, aki bújós, és a testi kontaktus kell neki, szóval én nem mondanám azt hogy ez megszokás, hanem hogy valós szükséglet, csak hát kompromisszumokat kell kötni.

Ha Neked már nagyon terhes, válaszd el.

2013. jún. 13. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, ha le akarod szoktatni, akkor tedd meg. Ahogy az előző írta: ez az utolsó, kész, nincs több. És legyél következetes!!! Ha azt mondtad, nincs több, akkor nincs több. Tartsd is be. Akkor is, ha ordít, ha hisztizik. (Ha engedsz, csak magad alatt vágod a fát.) Pár átordított éjszaka, és aludni fog. Ha nem vagy kitartó, csak magadból csinálsz bolondot.
2013. jún. 18. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!