Segítség! A kislányom nem hajlandó leszokni a ciciről?!
Nekem az egyik gyerekemmel volt úgy, hogy nagyon függő volt, nem tudtam csökkenteni az adagot, éjjel-nappal kérte.
Egyik nap azt mondtam, hogy most befejezzük, de végleg. 20 hónapos volt ekkor.
Ha meg van az elhatározás, végig tudod csinálni.
(Másik válaszolónak üzenem, hogy az semmit nem jelent, hogy pár napra mással van, mert ilyen nálunk is volt, másfél éves korában 3 napra elutaztam, de amikor megjöttem, az első szava az volt, hogy "cicike", nem az hogy "mama". :o)
Mondjuk akkor én nem akartam elválasztani.
Szerintem az tök rossz neki, hogy nem elég hogy nincs cici, de még anya is ott hagyja. Szóval ha csak nincs szükséghelyzet én ezt nem csinálnám.
Én azon az adott napon azt mondtam, hogy este lesz az utolsó cici. És egész nap mondogattam ezt neki, hogy emlékezzen, ha érti pontosan, ha nem.
Két hét volt nehéz, mert konkrétan haragudott rám, de aztán helyre jött minden.
Egyébként ma is ő a leginkább az a gyerekem, aki bújós, és a testi kontaktus kell neki, szóval én nem mondanám azt hogy ez megszokás, hanem hogy valós szükséglet, csak hát kompromisszumokat kell kötni.
Ha Neked már nagyon terhes, válaszd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!