Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Keves a tejem mit tehetek...

Keves a tejem mit tehetek hogy több legyen?

Figyelt kérdés
a cicim akkora volt mikor kijöttem a korhazbol mint egy dinnye,masnapra mar kissebb es azota ugyan eszik a kicsim es ha nyomom jön a tej de összement.felek hogy elapad teljesen.mit tegyek?
2009. okt. 9. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A tej mennyisége nem attól függ mekkor a melled. Az enyém is folyamatosan kisebb lett de tejem rengeteg volt. Ilyesztően nagy mellekkel jöttem ki a kórházból. Ez fokozatosan beáll normál méretre. Minél gyakrabban teszed mellre annál több tejed lesz. Ha nem szopja ki ki kell fejni.
2009. okt. 9. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
1 hetesek vagyunk, es szepen szopizik csak ugy erzem a mellem olyan mint regen,amikor tegnap kijöttünk a korhazbol majd szetrobbant,ma meg összement.remisztö.de ha megnyomom jön belöle,ugye nem lesz baj
2009. okt. 9. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához! Ne aggódj, ez így normális! 3. nap kürül belövell, és akkora, mint egy dinnye, aztán ha ügyesen szopik a pici, beáll a cici mérete. Ez nem jelenti azt, hogy el fog apadni, csak azt, hogy túl vagy a belövellésen. De ha fejsz is a szoptatások között, akkor szép lassan tudod szaporítani a tej mennyiségét. Érdemes fejni, és eltenni, téged is megnyugtat, ha van tartalék. A lényeg, hogy ne ijedj meg, és ne kezdd el tápszerrel hozzátáplálni, mert akkor biztos csökkenni fog a mennyiség. Minél több az inger, annál több lesz a tej is, úgyhogy inkább rakd gyakrabban mellre és/vagy fejjél! Sok sikert!
2009. okt. 9. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok folyadékot igyál, és kipróbálhatsz tejserkentő teát is, Laktoherb, vagy Fitolac. Én még mindig ezeket iszom, ha úgy érzem, csökkent a tej. Az én kisfiam 11 hónapos, változó, hogy mikor mennyi cicit kér. Egyébként, amikor nálam volt a védőnő az első alkalommal, már mondta is, hogy nem kell megijedni, ha a cicim mérete csaknem az eredeti lesz, attól még termeli a tejet:)
2009. okt. 9. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha igény szerint szoptatod a babád, nem lesz mindig feszes a melled, de attól még van benne elég tej. Sőt, ha túlságosan föltelik, annak mellgyulladás is lehet a következménye. Ha van elég tejed, nem kell szoptatós teát inni, némely babáknál hasfájást okozhat. És a napi 3-4 l folyadéknál több is kifejezetten káros lehet...
2009. okt. 9. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, önbizalomnövelőnek ajánlom a [link] oldalon a könyvet!
2009. okt. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!