Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszerbe mit tehetek (BEBA...

Tápszerbe mit tehetek (BEBA H. A. /A. R. ), hogy ne legyen ilyen borzasztó íze?

Figyelt kérdés

Kevés a tejem és pótlásnak tápszert kell adnom. Csak 30 ml kell pótolnom, mert 110 ml tejem van, de nem fogadja el, grimaszol szegény, és kiköpi, és csak sír mert még enne! :(

2 hónapos a kislányom

2009. ápr. 23. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérj másik ha/ar-es tápot,ez elég keserű,bár az én fiam megette.
2009. ápr. 23. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit se tegyél bele, hanem próbálj ki más fajta tápot.
2009. ápr. 23. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha muszáj HA/AR akkor MILUPA van még, de az is rossz ízű. Ha nem kell, akkor a MILDIBÉ 1-nek tej íze van, az én kislányom nagyon szereti, az első héttől kezdve tápszeres.
2009. ápr. 23. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mitől kevés a tejed? Vannak olyan internetes oldalak, ahol lehet olvasni és tanácsokat is kérni a szoptatásról...Itt olvastam én is, hogy minél többször teszed mellre a kisbabádat, anál tőbb inger éri a mellet, az pedig üzenetet küld az agynak, hogy több tejre van szükség és így több is termelődik...

Az egyik barátnőm is így járt...Először vad fogyókúrába kezdett, majd hozzá kellett táplálnia, mert nem volt elég "erős" a teje,mígnem teljesen elapadt.

Úgy hallottam, a kecsketej is serkenti a tejtermelődést.

2009. ápr. 24. 01:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló jó ötleteket adtál, de akármilyen hihetetlen, van olyan, akinek egyszerűen nincs több. Nem igaz az, hogy mindenki tud szoptatni, aki akar - nagyon nem így van. Ettől még a kérdező megpróbálhat több tejet termelni. Rengeteg módszer van a teáktól a különböző ételekig. Én nem csodálom, hogy a pici így reagál, mert érzi az anyatej és a táp közötti különbséget.
2009. ápr. 24. 01:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Már mindent megpróbáltam (foly.próbálom) tea, sok folyadék, éjszakánként óránként keltem, hogy kifejjem,eszem rendesen, de nincs több :(

2009. ápr. 24. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is így jártunk, bár mi már 5 hónaposak vagyunk. Nekem is kevés a tejem, így pótolnom kell, tettem már bele banánt, almát, barackot és most a védőnő ajánlotta a vaniliás cukrot, ami nagyon bejött. Csak forrald fel a vizet egy pici vaniliás cukorral és meglátod imádni fogja. Remélem segítettem.
2009. ápr. 24. 09:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom:)
2009. ápr. 26. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!