Tehetek fruktózt a Ha-s tápszerbe? Az eddigi sima után borzasztó íze van.
Figyelt kérdés
Sajnos 8 hós kislányom orvosi javaslatra 1 hétig kizárólag csak ha-s tápszert ehet,de az annyira keserű-még nekem is-hogy nem nagyon eszi meg.Ha semmilyen gyümölcsöt,gyümölcslevet se tehetek bele,hogy ízesítsem kicsit hogy megigya?Ártok a fruktózzal?2009. máj. 28. 11:11
1/7 anonim válasza:
Sajna nem tudok segíteni, de hogyhogy keserű a tápszer? Kisfiam is HA-s tápszert kap, mióta nem szopizik és semmi gond nélkül elfogadta az anyatej után. Bocsánat, hogy írtam, csak fura hogy egy modern tápszer aminek már elméletileg nagyon hasonló az összetétele és az íze is az anyatejjel, keserű legyen...
2/7 anonim válasza:
Ezzel nekünk is gondunk volt. Én egy kis sinlacot(ez is édeskés) tettem bele és úgy megitta.
3/7 anonim válasza:
Szia!Mi szőlőcukrot raktunk bele,gyógyszertárban is adnak.Úgy megette,bár eltelt 1,5 hét mire igazán elfogadta anyatejcsi után.
4/7 A kérdező kommentje:
Én pont ma kóstoltam meg,és kesernyés íze van a humana ha 2-es tápnak.A sima 2-es táp az nagyon fincsi ízű volt,itta is a lányom rendesen.Mondjuk rá is van írva a dobozára,hogy az íze nem olyan,mint a többié...de ennyire? :(
2009. máj. 28. 11:17
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom egyik Ha-st sem ette meg, egy kortyot sem, mind keserű.Végigpróbálzuk őket.Mi inkább nem Ha-sra váltottunk.Megkérdezhetem, miért kell 8 hónaposan a Ha-s?
6/7 A kérdező kommentje:
Sajna arra gyanakszik a doki,hogy a rendes tápban lévő tejfehérjét nem tudja feldolgozni a babám.Éjjel fél óránként kel(most nem fogzik épp),nyugtalanul alszik,mortyog a pocija,újra bukik.és mindezt kb.azóta,hogy sima tápszert eszik ha-s helyett.1.5 hónapig kiütéses is volt a pofija,védőnő mondta is,hogy simán lehet a tápszertől kiütéses.Egyenlőre vizsgálódunk,ha nem használ a tápszerkúra,kivizsgálások jönnek.
2009. máj. 28. 11:24
7/7 anonim válasza:
A HA tápszerekben semmi állati eredetű nincsen, ezért nem allergizálnak, s az ízüknek is emiatt van kevés köze a tejhez (illetve tejes ételekhez).
Ha teljesen biztos akarsz lenni abban, hogy a fruktózzal nem ártasz, hívd fel a doktor nénit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!