Mi ez a borzaszto fajdalom?
Figyelt kérdés
9 hetes a fiam. Szopi utan kb fel oraval elkezd fajni a jobb (csak az) mellem. Ilyen ego, szuro erzes. Es nem folyamatos, hanem nyilallgato. Van olyan nap hogy egyaltalan nem faj, van olyan hogy megorulok annyira faj.. Mi lehet? Kicsit be van repedve a bimbom. De nem hiszem hogy gomba, mert az rendszeresen fajna, nem? Meg szajpenesze sincs a kisfiamnak. Lehet hogy nagyon kiszivja es ahogy ujratermelodik a tej? Nem tudom.. Volt mar igy valaki?2011. jún. 22. 12:39
1/3 anonim válasza:
Valószinűleg a repedés miatt fáj. Kend be szoptatás után Sudocremmel. Én pont a múlt héten voltam igy, az én babám 7,5 hós. Már nagyon nagyon szenvedtem a fájdalomtól. Én is azt gondoltam, hogy elfertőződött. Aztán a Sudo 2 nap alatt helyrehozta. Megpróbálhatod még szopi után boraxos vizzel leöbliteni és utána bekenni. Viszont ne felejtsd el a következő szopi előtt lemosni:o) Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
szia, nekem nem pont így fájt, de nem folyamatosan. hanem mindig szoptatás elkezdésekor, de akkor iszonyúan, aztán pár szívás után elmúlt, viszont szoptatás után kb. fél óráig ilyen nagyon rossz égő érzés volt a cicimben, volt hogy még a hideg is rázott. nekem is sebes volt a cicim, elmentem a nőgyógyászatra, ott vettek tejmintát, és kiderült, hogy baci van a tejemben, magyrán elfertőződött a seb. vmi streptococcus agalactiae, ha jól emlékszem. kaptam rá antibiotikumot, és attól elmúlt. közben tudtam végig szoptatni, és sokáig is szoptattam, ha ez megnyugtat. :) (2 évig)
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ez nekem is volt. Keresd fel a nőgyógyászod mindenféleképpen ő tud segíteni.
Amúgy itt egy kérdés ezzel kapcsolatban. Én a 3. válaszoló vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!