Több, mint 3 hete császároztak. Normális ez a borzasztó nagy fájdalom ennyi idő után? Mik azok a csomók a seb alatt?
Kívül már egész\\\' jól meggyógyult, viszont két dolog aggaszt.
1. A seb alatt óriási dudorok vannak (mint vmi mirigyek),
2. a bal oldalam BELÜL rettenetesen fáj. Már a kórházban is az fájt jobban, de amíg jobb oldalon nem érzek már szinte semmit, addig a bal oldal mintha napról-napra jobban fájna. Most már ott tartok, hogy tartogatom a tüsszentést, köhögést; nevetni sem nagyon merek, mert annyira fáj, hogy üvölteni tudnék! Reggelente egy fájd.csillapítóval kezdem a napot, de az estére már nem hat, így éjszaka csak nagy erőfeszítések árán tudok a babához felkelni. Több gyógyszert nem merek bevenni.
Gondolkodtam azon, hogy visszamegyek az orvoshoz, de attól tartok, hogy hülyének néz, mert lehet, hogy ez természetes ilyenkor (?).
Nektek mik a tapasztalataitok? Normális ez? Ennyire "kell" ennek fájni még mindig? A csomóknak is ott kell lenniük? Illetve kell lenniük egyáltalán? És mik azok? Ilyen marad vagy kisimul?
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Nem tudom, hogy miért szenvedsz még mindig, tessék visszamenni a dokihoz minél előbb ezzel.
Nekem se csomók nem voltak, se fájdalom már három hét után, nagyon szépen gyógyult a seb. Ahelyett, hogy gyógyszerrel tömöd magad, tessék megmutatni a dokinak!
Igaza van az első válaszolónak.Menj vissza a dokidhoz.
A csomók lehet,hogy gennyesek,vagy ki tudja mi,ezt orvosnak kellene látni.Az biztos,hogy nem jó jel,hogy egyre jobban fáj.Ne játssz az egészségeddel.Én az első császárom után azt hittem elpatkolok annyira rosszul voltam.Nem mentem dokihoz,nem is panaszkodtam a kontrollon sem,azt hittem ez normális.A második műtét meg se kottyant,már az ébredéskor jó voltam.
Nem érdemes szenvedni,és baj is lehet belőle.
Menj mihamarabb a dokihoz.
Szia! Szerintem is fordulj orvoshoz! Méghozzá minél hamarabb! A magam és ismeröseim példájából szólva, ennek már nem szabadna ennyire fájni.Lehetséges, hogy valami szivárog a sebedböl, ami arra is utalhat, hogy valami belül nincs rendben. Sajnos akármilyen tisztaság is van, egy mütét sohasem steril!
Amit viszont tudni kell, a két oldal sohasem egyforma, mindkét oldalon más az izomzat, s ennek megfelelöen nem egyformán gyógyul.
Szia.Én 4hete szültem császárral.Nekem is hasonló problémám volt mint neked,csak nekem a seb felett.Nekem is iszonyú fájdalmaim voltak,pénteki napon engedtek ki a korházból és hétfőn éjszaka már az ügyeleten voltunk.A sebből folyt a vér,1cm-es helyen kinyilt a seb a duzzanatok miatt.Nekem nem raktak be csövet amin távozhatott volna a vér és a többi,ezért felgyűlt és megkeményedett ! Az ügyeleten nyomtak a sebbe fertötlenitő folyadékot aztán azzal együtt nyomták ki a trutyit (bocsi).hétig jártam kezelésre,hát nem volt kellemes,a párom minden nap többször is kezelte ,sprayzte,kötözte,a mai napig kell sajnos.A csomók mára már eltűntek csak kicsit érzem,fáj még mindig de ez már semmi ahhoz képest.Én azt mondom minél előbb keresd fel az orvosod,mert ez nem normális dolog,a saját érdekedben .
Remélem minél előbb helyre jössz,jobbulást kívánok..
4hetes kislány anyukája
Szia!
Én lassan 5 hete szültem,hasonló tüneteim voltak.A hazajövetelünk napján fakadt ki a sebem,addig nekem is iszonyú fájdalmaim voltak.Nem akarlak elkeseríteni,de valószínű te is összeszedtél valami baktériumot,és nem tud kiürülni a sebed.Azonnal menj vissza orvoshoz,mert ha nem fakad ki a sebed,akkor belül fog szétterjedni a gyulladás.Ne nekem legyen igazam,de nagyon úgy tűnik,hogy te is abban a cipőben jársz,mint én.Nekem már kezd rendbejönni.De még mindig napi 2szer kell kötözni,és át kellett mosni az egész sebet.Menj vissza,mert nagyon csúnya következményei lehetnek.és nem megijeszteni akarlak.Írj majd privit,hogy mit mondott a doki
Fúú, hát jól megijesztettetek, az biztos! Sajnos a babával kell mennem a dokihoz, így remélem, h nem kínoznak meg nagyon! Pláne, h nincs ki segítsen, a párom késő este jön haza mindig! (De legalább kiderül majd, h mizu!)
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!