Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 hetes a kislányom, ilyenkor...

5 hetes a kislányom, ilyenkor még normlis a fájdalom szoptatáskor?

Figyelt kérdés

Az eslő 2 hétben kisebesedett a bimbóm, pár napig bmbóvédőt használtam, de nagyon sok tejcit kifolyatott( amiből amúgy sem volt túl sok), így bármennyire is fájt, visszaálltunka sima szopizásra... aztán a seb begyógyúlt, azóta nem is tért vissza, viszont még mindíg nagyon érzékeny a bimbóm, soksor olyan érzés, mintha ezer tűvel szurkálnák, majd mikor abbahagyjuk a szopizást erős égő fájdalmat érzek 1-2 percig - de nincs begyulladva, nem sebes. normális ez a fájdalom? ill. van rá esély, hogy kellemesebb lesz a szopiztatás?

Köszönöm!

2011. júl. 24. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

az első babával nekem is elég sokáig fájt.a 2hónap körül múlt el ha jól emlékszem.Egyébként biztos hogy jól kapja be a mellbimbót? mert sokszor ez okozza a fájdalmat.

Most az első babával csak az első 2hétbe fájt,mert már okosabb voltam.ha láttam hogy rosszul veszi be a szájába,akkor rögtön kihuztam és újra próbálkozott..

2011. júl. 24. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon ügyesen szopizik, talán az lehet a baj, hogy hasfájós, s sokszor evés közben is tekereg, a bibmómmal együtt ugye... talán ez viselheti akkor meg a ciciment, mert különben még csak nem is piros... azért bízom benn, hogy lesz még jobb is, persze ha nem ,akkor is szopiztatom amíg caak lehet, csak olyan jó lenne mindenféle fájdalom nélkül élvezni a szopiztatást!
2011. júl. 24. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fáj a mellbimbód, akkor szinte biztos , h rosszul kapta be a melled. Ilyenkor vedd le és tedd rá ismét, mert így előbb-utóbb ismét sebes lesz .Nem szabad, h fájjon, ha jól van mellen a baba. Én 15 hóig szoptattam és időnként volt h ő is rosszul kapta be a cicit és ilyenkor fájt. De egy egyszerű levétellel ez megoldható.18 hós kislány anyukája, védőnő
2011. júl. 24. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Pár hét és megedződik. Igy voltam vele én is, ruhát sem tudtam felvenni, mert fájt ahogy a legfinomabb anyag is hozzáért. Kenegesd, nekem a Motherlove bimbóvédókérm vált be, és kitartást. Pár napja vagyok , úgy ahogy panaszmentes. Most 2 hónapos a babám.
2011. júl. 25. 08:25
 5/5 anonim válasza:
nekem 2nap múlva lesz 3hetes a babám...az első 2-3 alakalommal fájt az egyik mellem, azóta nem! Az a normális ha nem fáj a szoptatás. Próbálj odafigyelni hogy kapja be a bimbód. Ha nagyobb felületen kapja be akkor nem lesz olyan kellemetlen
2011. júl. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!