Mit tehetek hogy ujra legyen tejem?
Figyelt kérdés
Először annyit írnék hogy 6 hónapos a kisfiam,eddig anyatejes volt 5 hós koráig,majd 2 étkezést kiváltottunk már.(több okbol)Tegnap reggel még szopizott,déli szopi után kellett adnom neki főzeléket mert éhes maradt,este meg mindössze 100ml-t tudtam fejni(220t eszik meg tejciböl)
Ma reggelre is csak 40ml tejem volt,délre lett jobb csak 160ml lett.Mitöl apadhatott el igy a tejem ilyen hirtelen?Minden ugy ment mint eddig-evés,ivás,stb-mit tehetek hogy legalább reggel,este legyen annyi tejem h szopizhasson ujra(szopiteát elkezdtem megint,sok folyadék,és odafigyelek mégjobban h mit eszem)
2009. ápr. 28. 21:39
1/5 anonim válasza:
A tejtermelést visszaállítani csak gyakori szoptatással, vagy fejéssel lehet!A sok folyadék plusz jó pont!Főleg az éjszakai szoptatás segít sokat, mert ott sok idő maradt ki.Délre meg nagyon jó a főzelék szopi után.Ha a fejés,gyakoribb szopi nem segít, akkor sajna már semmi.Érdemes megpróbálni, de erőltetni nem szabad.1-2 nap alatt a mennyiségnek nőnie kell, ha gyakrabban szopik.
2/5 anonim válasza:
Alkohol mentes sor,es laktoherb tea!Nekem rengeteg tejcsi van!Persze sok folyadek emelett!Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Esetleg keress egy szoptatási tanácsadót al lll.hu honlapon, ők nagyon sok jó tanácsot tudnak adni, ha írsz nekik.
4/5 anonim válasza:
Ricinus Communis 5CH, naponta 2x5 golyo. Elotte es utana fel oraig sem enni, sem inni nem szabad, illetve kerulni kell a mentholos fogkremet. En mar masnap ereztem a hatasat.
5/5 anonim válasza:
Hiába csináltok tejet, ha azt nem szopizza ki a baba-ugyanúgy apadni fog.Gyakori szoptatás!!!Minden tanácsadó ezt javasolja!!Olvassatok utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!