A fejés is éget kalóriát?
Figyelt kérdés
A babám nem akar szopizni, fejve kell adnom neki a tejet. 88 kilóval mentem szülni, 4,2 kilós volt a babám, most vagyok 75. Nem tudom, hogy ezek a kilók maguktól mentek-e le, vagy azért mert fejek. Ha a fejéstől, akkor annak baromira örülnék, legalább lenne benne vmi jó is!2013. máj. 30. 02:42
1/1 anonim válasza:
Azért mentek le a kilók mert azokból lett a tej. A tej nem abból van (nem csak abból) van amit éppen eszel ha nem amit terhesség alatt elraktározódik. Ezért nem túl szerencsés túl keveset hízni terhesség alatt. Sokan félnek, hogy túl sokat szednek fel, és nagyon oda figyelnek arra mit esznek, utána pedig nem értik miért nem tudnak szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!