Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek hogy tudjak fejni?

Mit tegyek hogy tudjak fejni?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra kevesebb a tejem,csak annyi van amennyit a baba eszik.Eddig tudtam fejni és eltenni a fagyóba,de ez pár napja már nem megy.Nagyon aggaszt a dolog,mert szeretnék sokáig szoptatni és fejni is.Most 1,5 hónapos a babám.

2013. máj. 7. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Beállt a kereslet-kínálat, nincs ezzel baj. Én 14 hónapig szoptattam (a fiam választotta el magát), de a fejés kevés kivételtől eltekintve mindig nyögvenyelős volt (így utólag rágondolva szerintem felesleges is, mert nem itta a felolvasztott tejet).
2013. máj. 7. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Első körben szaporítsd a tejed: teákkal, homeós golyókkal.

igyál sok folyadékot, no stressz.

(nem fogsz tudni folyamatosan hatalmas mennyiségű tejet eltárolni, mert a fejlődésbeli ugrásoknál változni fog a tej mennyisége, a baba igényeihez igazodva (és az összetétele is)

szerintem a világ egyik csodája az anyatejes táplálás.

2013. máj. 7. 09:21
 3/4 A kérdező kommentje:
az enyém megissza a fagyasztott tejet is
2013. máj. 7. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

szerinem most lehetett nála a növekedési ugrás, és mind megeszi :)

mostanra már beállt a kereslet-kínálat.

nem szükséges fejni, annélkül is lehet hosszú ideig szoptatni.

(barátnőm 3 éves koráig tudta szoptatni a kislányát, fejés nélkül, míg én szaporítással, fejéssel csak 6,5 hónapos koráig tudtam szoptatni -akkor választotta el magát -és nekem ki is kellett egészíteni.)

nem mondom, hogy ne szaporíts, ne fej, mert ki tudja meddig lesz tejed -remélhetőleg sokáig :))))

de arra figyelj, hogy a tejszaporító teák és a homeós bogyók kioltják egymás hatását.

2013. máj. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!